Szurkolói tájékoztató a központi jegyrendszerről

  Tisztelt Szurkolóink!
  Új szakaszába lépett a magyarországi stadionokat fejlesztő stadionbiztonsági projekt. A már korábban megvalósult rendszerekhez tavasszal újabb stadionok csatlakoznak, ezzel megvalósul az egységes központi jegyrendszer, elindulhat az élvonalbeli futballarénák (valamint a ZTE Aréna) mérkőzéseire az egységes online jegyértékesítés.

  A rendszer Zalaegerszegen várhatóan a március 8-ai ZTE FC - Dunaújváros mérkőzésen fog debütálni.

  A jogszabályokban történő megfelelés érdekében és a szabályváltozásoknak megfelelően kérünk mindenkit, hogy az alábbiakat figyelmesen olvassák el, mert március 8-tól csak a leírtak szerint lehet a ZTE Arénába belépni.


  A ZTE Arénába többféle módon tudnak majd szurkolóink érvényes belépőjegyet/bérletet váltani

  1. Online módon történő jegyvásárlással
  A jegy.mlsz.hu oldalon keresztül lehet ezt megtenni (a Ticket Express Hungary Kft. üzemelteti). Átlinkelési lehetőséget biztosítunk az oldalra a ztefc.hu oldalról. Itt az összes hazai mérkőzésünkre (illetve a rendszerben lévő más csapatok mérkőzéseire is) lehet majd jegyet váltani a ZTE FC emblémájára kattintva, regisztrációt követően. A regisztráció után a ZTE Aréna stilizált ábrájára kattintva kiválasztható lesz a szektor/sor/szék, ahová a belépőjegyet szeretnék megvásárolni. Ezután bankkártyás fizetés következik (az internetes vásárlás szabályai szerint), utána a névre/helyre szóló belépőjegyeket otthon ki lehet nyomtatni, ezt az elektronikus jegyet is elfogadja a beléptetőkapu.
  Pontos vásárlási feltételek és részletes vásárlói tájékoztató elolvasható a jegy.mlsz.hu oldalon.
  A március 8-i mérkőzésre és a tavasszal ez az opció már működni fog!

  2. Helyszínen történő jegyvásárlással
  A ZTE Aréna pénztáraiban az eddig megszokottakhoz képest annyi változás lesz, hogy a KÖTELEZŐ névre szóló értékesítés miatt várhatóan lényegesen lassabban lehet eleinte jegyet vásárolni illetve a mérkőzésekre érdemes előbb érkezni.
  A pénztárosok által bekért kötelező adatok: NÉV, SZÜLETÉSI HELY és IDŐ. A három adat megadása után az ülőhelyet kell kiválasztani és a jegy máris elkészül.
  A március 8-i mérkőzésre és a tavasszal ez az opció működni fog!

  3. Klubkártya (Szurkolói kártya) kiváltásával
  A klubkártya egy bankkártya méretű, a ZTE FC jegyeivel ellátott plasztik kártya lesz. A klubkártya fényképes, ezen kívül a név, születési hely és idő található rajta valamint a kártyaazonosító és a vonalkód. A klubkártya a ZTE FC klubházában váltható ki és a jegyvásárlást egyszerűsíti bármelyik hazai mérkőzésre, hiszen ennek leolvasásával nem kell a pénztáraknál az adatokat újra rögzíteni, hanem csak a helyet kiválasztani és máris elkészül a belépőjegy. A klubkártyát elég egyszer kiváltani, az visszavonásig érvényes. Ennek bevezetése után a ZTE Arénában külön klubkártyás pénztárak is fognak üzemelni, jelentősen gyorsabb kiszolgálást biztosítva, mint a többi pénztárnál.
  A Klubkártya rendszert csak a 2014/2015-ös szezontól fogjuk bevezetni. A regisztráció kezdetének pontos időpontját a későbbiekben közöljük.

  4. Bérlet kiváltásával
  Ezek vásárlása a hagyományos módon történik a klubházban. Kötelező megadni és a bérletekre is rákerül: név, születési hely, születési idő, a kiválasztott szektor és ülőhely. Szintén bankkártya méretű plasztik lapok lesznek, vonalkóddal és azonosítóval.
  A jelenleg érvényes bérletek 2014.06.30-ig integrálva lesznek az új rendszerbe, tehát a belépésnél a kapuk a bérleteket elfogadják!!!
  Az új bérletek kiváltására szintén csak a 2014/2015-ös szezontól lesz mód. Ugyanekkor kerülnek lecserélésre az örökös belépők, a tagsági bérletek és egyéb kiadott éves belépők.


  FONTOS!
  A 6 év alatti, valamint a 70 év feletti szurkolóink számára a belépés ingyenes marad, de szükség lesz a kedvezményes jegy, vagy bérlet kiváltására. A rendszer érzékeli, hogy kedvezményes jeggyel, vagy bérlettel kísérlik meg a belépést, a rendezők ebben az esetben leellenőrzik majd, hogy a szurkoló jogosult-e a kedvezményes jegy igénybevételére.

  A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (ma már az Stv. 72. §), 2) „c) szerint a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

  Akkreditáció a sajtó képviselői, valamint az MLSZ-kártya tulajdonosok számára:
  Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a chris@ztefc.hu email címen regisztráljanak a mérkőzések előtti napon 12:00 óráig. Tekintettel arra, hogy névre szóló belépőket kell mindenki, így a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai számára is kiállítani, kérjük a média és a szövetség munkatársait, hogy nevük mellett születési idejüket, és születési helyüket is küldjék el számunkra az akkreditációt igénylő e-mailben. A határidő után érkezett akkreditációkat semmilyen körülmények között, egy médium képviselőitől sem áll módunkban elfogadni! Kérjük az MLSZ-kártyával jelentkezőket, azaz a szövetség által kiadott belépővel rendelkezőket, hogy ők is a fentiek alapján regisztrálják magukat, a chris@ztefc.hu email címet használják.

  Megkérünk mindenkit, hogy az új rendszer bevezetésével kapcsolatban legyenek türelmesek és lehetőség szerint próbálják meg előre megváltani jegyeiket.

  Klubunk nyártól preferálja a klubkártyák és bérletek kiváltását, úgy gondoljuk, hogy ezek kiváltása illetve megvásárlása lényegesen egyszerűsíti a mérkőzésekre történő kijárást, megrövidíti a sorban állást és a felesleges idegeskedést.

  Bízunk benne, hogy Önök is partnerek lesznek abban, hogy a rendszert zökkenőmentesen elindítsuk, ebben kérjük támogató segítségüket.

  Köszönjük,
  Hajrá ZTE!

  Zalaegerszeg, 2014. Február 26., 15 óra 10

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.

  Gergő
  2014-02-28 07:36:13


  Akármikor megy oda az ember lesz aki 30-40 perc alatt ér be.
  Rengeteg helyen volt már, hogy első félidőt sem látták, miközben 2-3000-en voltak a meccsen.
  Tavaly kaposvár-dvtk-n a vendégszurkolók többsége csak a második félidőre jutott a lelátóra.
  Hazaiak közül is, csak az egyik kapunál kb. 30 ember álldogált fél órán keresztül, mert elromlott az egész rendszer...végül ingyen beengedték őket.
  Vicc ez az egész megoldás.  drzozipapa
  2014-02-27 13:17:45


  Én is így értelmeztem!  koyak
  2014-02-27 10:21:25


  Ha jól értelmeztem,akkor a jelenlegi bérleteseknek semmi teendőjük nyárig?

AKTUÁLIS HÍREK

U21: kezdődik a rájátszás
U21-es bajnokcsapatunk holnap megkezdi a feljutásért zajló mérkőzések első párharcát. 17 órakor a Gyirmót csapatát fogadjuk a ZTE Arénában, a visszavágóra szombaton 11 órakor kerül sor Gyirmóton.

Bízunk benne, hogy sikerrel megvívjuk az első kört, akkor jövő héten már a feljutást közvetlenül eldöntő párharc következik, a Dunaújváros - Kozármisleny meccse győztesével.


Olasz utánpótlás tornán voltunk
Június 6. és 9. között a ZTE FC 4 csapatával is részt vett az olaszországi Lido di Jesoloban megrendezett Jesolo Cup utánpótlás nemzetközi tornán. A helyszínen 6 nemzet közel 50 csapattal képviseltette magát.

A Molnár Balázs és Csóka Zsolt vezette U14-es csapat korosztályában megnyerte a tornát, míg Dobos Sándor U13-as csapata a harmadik helyet szerezte meg.


Dorogi Diófa - ZTE FC 5:2
Sajnos nem sikerült a bravúr, lányaink 5:2 arányban alulmaradtak Dorogon az NBI-ért vívott osztályozó mérkőzés visszavágóján.

A hazaiak Nagy duplájával kétgólos előnyre tettek szert, amire Kerkai Dóra még a szünet előtt tudott válaszolni. A fordulás után azonban a Dorog szlovák légiósa is kétszer betalált, ami eldöntötte a párharcot... Hiába szépítettünk Boda Patrícia révén, a vége 5:2-es vereség lett...


Ma U21 kulcsmeccs Veszprémben: Veszprém - ZTE FC 1:3
Ma U21-es csapatunk Veszprémben lépett pályára sors döntő mérkőzésen. Csapatunk 3:1-re diadalmaskodott, ezzel bajnokok lettünk csoportunkban!

ZTE FC: Kalmár Adrián - Pajor Imre, Potyi Gábor, Kovács László, Varga Márk - Szi Péter Zsolt, Tóth Benjámin - Szántó Ákos, Holdampf Gergő, Bíró András - Babati Benjamin
Csere: Bedi Bence, Ferencz Bálint, Horváth Szabolcs, Horváth Valentin, Dufka Dániel, Pesti Attila, Hársfalvi AndrásHajdú biztosan távozik
Két év után távozik csapatunktól Hajdú Norbert (összesen három évet töltött kék-fehérben), akinek köszönjük az itt töltött éveit és további sportsikereket kívánunk.

A klubvezetés minden játékossal egyeztetett a jövőt és a célokat illetően, a lejárt szerződésű labdarúgók (Preklet, Holdampf) megkapták ajánlataikat, melyekre a vezetők várják a válaszokat. Slukának szintén lejárt a szerződése, de az ő hosszabbítására nincs sok lehetőség, hiszen az NBII-ben életben van az a szabály, mely szerint külföldi labdarúgó igazolása esetén a klub elesik a központi bevételektől.


Holnap U21 kulcsmeccs Veszprémben
Holnap Veszprémben lehet bajnok U21-es csapatunk, akik a felnőtt keretben már szereplő játékosokkal megerősítve szeretnék kiharcolni a győzelmet. Csak győzelemmel lehet biztos az első helyünk de a dobogós Veszprém is biztosan presztízst csinál a mérkőzésből (a rivális Sopron ősszel egyébként 4:0-ra verték).
Amennyiben csapatunk győz, úgy a rájátszás első körében a Gyirmótot fogadjuk szerdán 17 órakor a ZTE Arénában.


U21 győzelem, U17: Bajnokcsapat
Tegnap a ZTE Arénában játszott U17-es és U21-es csapatunk a Mosonmagyaróvár csapata elleni.

Az U17-esek 16:1-re verték a vendégeket, ezzel a győzelemmel pedig megszerezték a bajnoki címet is. Gratulálunk Balázs Zsolt edzőnek és a fiúknak!

U21-es csapatunk szintén a Móvárral játszott és 7:0-ra kiütötte ellenfelét. Még egy meccs van hátra, szombaton a Veszprém otthonában.