Panikvar nyárig kék-fehérben

  Leon Panikvar nyárig biztosan csapatunkat erősíti!

  A Skóciából hazatért védő nagy erősítést jelent hátsó alakzatunknak, bízunk benne, hogy tavasszal is hozza a tőle megszokott jó formát, amivel nagy segítségére lehet csapatunknak.
  Hajrá ZTE!

  Zalaegerszeg, 2012. Március 1., 15 óra 40





  Megosztás a Facebook-on





  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.

  antal36
  2012-03-01 22:01:07


  Végre pozitív dolog, ez azt is jelenti valóban pénz ált a házhoz, különben ingyen aligha játszana egy ilyen kaliberű játékos!
  Isten hozta ismét nálunk! MTK elleni góljára mindenki emlékszik, ha azt a játékot nyomja, akkor valóban erösítés lesz! Ő minőségi külföldi, ahogy Kamber is az volt. Úgydöntöttem kap a csapat egy utolsó esélyt és mégis kimegyek a Pécs ellen!



  robson
  2012-03-01 16:32:59


  Ez nagyon jó hír!
  Csak a ZTE!



  magyarakos
  2012-03-01 15:52:43


  egy újabb örömteli hír...









AKTUÁLIS HÍREK

Hajdu és Nánási újra kék-fehérben!
Nagy Ferenc tegnap elmondta, hogy kétéves szerződést írtak alá Hajdu Norberttel, aki játszott már a ZTE-ben, legutóbb pedig a nemzetközi kupaszereplést kiharcoló Honvéd labdarúgója volt, és sokáig a gárda csapatkapitányaként is tevékenykedett. Nánási Balázs is visszatért, ő három évre írt alá. A magas középső védő Nyíregyházán futballozott. Közel állunk a megegyezéshez Simonfalvi Gáborral, Waltner Róberttel és egyeztetünk a volt Haladás-futballistával Sipos Norberttel is.


Mészáros Ferenc: - Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk
- Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Preisinger Sanyival jól ismerjük egymást, biztosra veszem, hogy jól tudunk majd együtt dolgozni - nyilatkozta Mészáros Ferenc.
- Régebben is rendre megtaláltak a nehéz feladatok, most is ugyanez a helyzet. Közösen dolgozunk, már sok mindent megbeszéltünk, de az apró részleteket még tisztázzuk. A szakmai munka napi koordinálása a kollégám feladata lesz, hiszen ő a vezetőedző.


Sajtótájékoztató a ZTE FC klubházában
Ezekben a pillanatokban is tart a ZTE FC sajtótájékoztatója a klubházban. A szakmai vezetésben struktúraváltásra kerül sor, hiszen szakmai igazgató kerül kinevezésre Mészáros Ferenc személyében. Az ő feladata többek között a játékospolitika irányítása lesz. A csapat közvetlen szakmai irányítását Preisinger Sándor vezetőedző fogja végezni.

A szakmai stábban további változások várhatóak még. Az új szakmai igazgató és a vezetőedző is egyetértett abban, hogy mindenképpen olyan játékosokat szeretnének igazolni, akik mentálisan erősek és akarják a feljutást. A szakmai stáb 2+2 éves szerződést kötött, cél az NBI-be visszakerülés.


Nagy Ferenc: - Nem várhatunk tovább edzőügyben
- Az elmúlt hetekben zajlottak befektetői tárgyalásaink, van olyan cég, amellyel a megállapodás küszöbére értünk, ám ez eddig nem történt meg - adott helyzetjelentést Nagy Ferenc.
- Részükről felmerült a kérés, hogy az edző személyét illetően nekik is legyen ebbe beleszólásuk. Ám miután szerződéskötés a mai napig nem valósult meg, így a klub nem várhat tovább edzőügyben. Szándékom szerint még a héten, de legkésőbb keddig megnevezzük a csapat új szakvezetőjét. Két, a szakmában ismert jelöltünk van a posztra.


A X. Baráti Kör Kupának is nagy sikere volt
A hétvégén került megrendezésre tizedik szurkolói foci tornánk a ZTFBK szervezésében.

Már délelőttől kezdve színvonalas és izgalmas mérkőzések zajlottak mind a két pályán. A csoport meccsek végeztével az Új Generáció és a Pápai Fradisták csapatai mögött mindkét csoportból egerszegi alakulat lépett tovább a második helyen, mégpedig az Armada és az Ultras Zalaegerszeg együttesei.


Nagy Ferenc: - A felkészülés kezdetére meglesz az új edző
- Az biztos, hogy a jövőben tőkeerősebb, biztonságosabb anyagi háttérre lesz szükség - kezdte évértékelését Nagy Ferenc.
- Ez ügyben folynak a tárgyalások, bízom benne, hogy eredményre is vezetnek. Az is elképzelhető, hogy több befektető érkezik azonos időben a ZTE-hez. Remélem, elképzeléseink június során valósággá válnak. Az anyagi háttét megteremtésében az önkormányzat szerepvállalása nélkülözhetetlen, már csak azért is, mert a csapat nevében is ott van, hogy Zalaegerszeg. Tisztázni szeretnénk a város vezetésével...


Olvasóink szerint a támadóposzton kell erősítenünk
Honlapunk olvasóinak többsége csapatunk támadó alakzatát erősítené meg - amivel egyet kell értenünk, hiszen kevés gólt szerezve kiestünk az NBI-ből. 25%-uk a védelemben eszközölne változtatást, ami szintén nem meglepő, hiszen meccsenkénti átlagban több mint két gólt kaptunk a szezonban...

21% a közzéppályára igazolna, míg 13% új edzőt hozna (ez a kérdés már eldőlt). És ami szintén nem meglepetés, az hogy csupán pár százalék gondolja, hogy csapatunknál kapuskérdés van... Jahic bravúrosan védett, pontokat köszönhetünk neki!