U14 Leány Bajnoki mérkőzés

9. forduló 

Kelen SC. – ZTE FC. 4:0 (0:2)

Kezdő: Németh Flóra - Horváth Noémi - Melles Lili - Takács Míra - Horváth Petra - Tóth Lili-Miklós Lujza - Dobos Leila - Havasi Jázmin

Cserék: Tóth Hanna, Polater Szonja, Tóth Laura, Kámán Fruzsina

Jók: Tóth Lili, Takács Míra, Miklós Lujza, Németh Flóra

Luki András: A bajnokság legerősebb csapatához a Kelen SC-hez látogattunk. A meccs első percétől kezdve a hazai csapat irányította a játékot, az első félidőben eldőlt a három pont sorsa (2:0), viszont emelt fővel jöhettünk le a pályáról, a játékosok mindent megtettek, mai napon sajnos ez kevésnek bizonyult.

 

 

 

U19 Leány Bajnoki mérkőzés

10. forduló 

ZTE FC. – SC. Sopron 18:1 (7:1)

Góllövők: Nádasi Fruzsina, Horváth Krisztina (3), Hetyei Csenge (5), Nérel Larissza (2),

Mezőfi Emma, Nagy Dorottya (3), Nyári Virág (2), Baki-Heckenast Zsófia

Kezdő: Vidos Klaudia - Szakály Abigél, Tóth Csenge, Simon Villő, Nádasi Fruzsina - Nyári Virág, Nagy Dorottya, Nérel Larissza, Hetyei Csenge - Papp Csenge, Horváth Krisztina

Cserék: Baki-Heckenast Zsófia, Németh Natasa, Mezőfi Emma

Jók: Nagy Dorottya a mezőny legjobbja és az egész csapat

Luki András: Sopron csapatát fogadtuk hazai pályán, a játékos állományokat nézve és a tabellán elfoglalt helyezés alapján csapatunk abszolút esélyese volt a mérkőzésnek. Nagyon hamar sikerült átvennünk a játék irányítását, már az első 20 percben rúgtunk 4 szép gólt, amellyel teljesen szétziláltuk az amúgy is hiányos Soproni csapatot (6 beteg a Sopron csapatánál).

Második félidőben már csak a gólkülönbség volt kérdéses. Nagyon tetszett a félidőben játéklehetőséget kapó fiatal játékosok hozzáállása (Baki, Németh és Mezőfi).

Gratulálok a csapatomnak helyenként nagyon szép és látványos focit játszottunk.

Le a kalappal a soproni lányok előtt, akik a végén már csak 8-an voltak a pályán, de így is végig játszották a mérkőzést.