U.16 Leány csapat

2. forduló

2020.08.29. szombat

MTE 1904 – ZTE 1:2 (0:2)

ZTE: Vidos K. – Németh N.; Mezőfi E. – Baki-H. Zs.; Fata F.; Nagy D.; Tollár P. – Varga V.; Király Cs.

Cserék: Horváth V.; Koronczi A.; Németh Z.; Tóth L.

Góllövő: Mezőfi Emma (2)

Jók: Mezőfi Emma a mezőny legjobbja, illetve az egész csapat

Szalai Csaba: Kapujuk elé visszazáró, jól védekező és kontrákra építő hazai csapat ellen 65' percig jól játszottunk. Alig-alig jutottak el a kapunkig. Több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de vagy a kapus vagy az utolsó pillanatban egy védő tudott tisztázni, illetve mi voltunk pontatlanok. Ezt követően a bekapott gól után ’összeestünk’, az ellenfél nagyon feljött és egy kiélezett mérkőzés volt a lefújásig.  Ha a lehetőségeinket kicsit jobban ki tudjuk kihasználni, akkor sokkal könnyebben nyertük volna meg a mérkőzést. Úgy gondolom a csoport egyik legerősebb csapatával játszottunk. Gratulálok a lányoknak!

3. forduló

2020.09.05. szombat

ZTE – Csákvár 14:0 (6:0)

ZTE: Vidos K. – Németh N.; Mezőfi E. – Baki-H. Zs.; Fata F.; Nagy D.; Tollár P. – Varga V.; Király Cs.

Cserék: Horváth V.; Koronczi A.; Németh Z.; Tóth L. Takács M.; Bejczi L.

Góllövők: Nagy D. (4); Tollár P. (3); Németh N. (2); Fata F.; Varga V.; Horváth V.; Németh Z.; Tóth L.;

Jók: Az egész csapat

Szalai Csaba: Gyenge ellenféllel szemben fél gőzzel is megérdemelten nyertünk úgy, hogy az ellenfél legjobb játékosa a kapus volt. Ha a kihagyott helyzeteinknek csak a felét berúgjuk, bőven 20 felett lett volna a góljaink száma. Ettől függetlenül a góljaink szép egyéni és kombinatív megoldásokból születtek!

 

 

 

 

 

U.14 Leány Bajnoki mérkőzés

1. forduló

ZTE – Sopron 3:2

Gól: Tóth Lili Boglárka (3)

Kezdő: Kincses Dorina - Dobos Leila - Horváth Noémi - Simon Borbála - Melles Lili - Horváth Petra - Takács Míra - Tóth Lili - Havasi Jázmin

Cserék: Sebestyén Bogi, Schorm Hanna, Miklós Lujza, Németh Flóra, Polater Szonja

Jók: Tóth Lili a mezőny legjobbja és az egész csapat

Luki András: Sopron csapatát fogadtuk hazai pályán, a két csapat hasonló játékerővel bír, sikerült átvennünk a játék irányítását már az első 20percben, gyors gólváltás, majd több helyzetet is kialakítottunk, amiből még kétszer betaláltunk, ezzel beállítva a 3:2-es végeredményt.

Gratulálok a csapatomnak és nagyon büszke vagyok rájuk, több dolgot is visszaláttam abból, amit edzéseken gyakorolunk.

 

U14 Leány Bajnoki mérkőzés

2. forduló 

Veszprém – ZTE 1:2

 Góllövők: Tóth Lili Boglárka, Takács Míra

ZTE: Kincses Dorina - Dobos Leila-Horváth Noémi-Simon Borbála - Melles Lili-Horváth Petra-Takács Míra-Tóth Lili-Tóth Laura

Cserék: Sebestyén Bogi, Schorm Hanna, Miklós Lujza, Németh Flóra, Polater Szonja, Tóth Hanna, Havasi Jázmin

Jók: Tóth Lili, Takács Míra, Kincses Dorina, Simon Borbála, Miklós Lujza

Luki András: Veszprémben játszottuk idei második bajnokinkat,a lányok fent ragadtak a buszon, ennek ellenére az első 15 percben ha jobban koncentrálunk rúghattunk volna 3 gólt, de a foci már csak ilyen és mi kaptunk gólt egy szabadrúgásból. Ami nagyon tetszett, hogy nem adtuk fel és fordítani tudtunk két szerencsés gól révén, amivel el is hoztuk a 3pontot. Gratulálok kapusunknak, Kincses Dorinának, aki büntetőt hárított ezzel meccsben tartott minket.

Gratulálok a csapatomnak és köszönjük szurkolóinknak hogy idegenben is velünk tartottak, több dolgot is visszaláttam abból, amit edzéseken gyakorolunk, de még sokat kell dolgoznunk.

 

 

 

U14 Leány Bajnoki mérkőzés

3. forduló 

MOL Videoton –ZTE FC 5:1 (0:1)

Kezdő: Kincses Dorina - Horváth Noémi - Simon Borbála - Dobos Leila - Melles Lili, Takács Míra - Horváth Petra - Tóth Lili - Tóth Laura

Cserék: Schorm Hanna, Tóth Hanna, Sebestyén Boglárka, Németh Flóra, Havasi Jázmin, Harangozó Zsófia, Polater Szonja

Jók: Tóth Lili, Takács Míra, Tóth Laura, Dobos Leila, Simon Bori

Luki András: A bajnokság első két fordulójában velünk azonos játékerőt képviselő csapatokkal találkoztunk, az első komolyabb megmérettetés a Videoton csapatával történt, amely mérkőzésen 45 percig méltó ellenfelei voltunk a Fehérvár csapatának (félidőben még vezettünk) aztán kijött az erőnléti különbség (ők heti 4-et edzenek) és szépen fokozatosan felőröltek minket, az utolsó 25 percben 3 gólt kaptunk annak ellenére, hogy visszaálltunk. Az első 45 perc minden edző számára egy álom lett volna, vezet a csapat, jól is játszik és sok elemet visszaláttam az edzéseken gyakoroltakból. Dolgozunk tovább és még többet edzünk, hogy a mérkőzés végéig bírjuk legközelebb.