A Hónap női utánpótlás játékosa: NÉMETH NATASA U.16

 

Szalai Csaba Női UP. szekció vezető, U.16 edző:

"Nati harmadikos korában kezdett el focizni az iskolai Bozsik programban. 2015-ben lett igazolt játékosa egyesületünknek, ahol testvére is focizott már. ZTE első előkészítő leány csapat tagjaként végigjárta a „ranglétrát”. Edzéslátogatottsága ez elmúlt 7 évben szinte példa nélküli a lányok körében. Foci iránti szeretetét komoly térdműtétje sem törte meg.

Korosztályában végig maghatározó játékos volt, mint személyiségében (végig csapatkapitány volt), mint játéktudásában. Kiváló fizikai adottságait védőként kamatoztatja. A csapat hátsó stabilitásának egyik oszlopos tagja, de nem ijed meg, ha gólhelyzetbe kerül.

Hozzáállása és remek teljesítményei az  U.16-os korosztályában egyik meghatározó vezéregyéniségévé tette csapatának, és hatalmas részt vállat a csapat eddigi kiváló sikereiben. Hónap játékosa címet, azzal nyerte el, hogy az U.19 csapatban is folyamatosan jól játszik, és nemrégiben bemutatkozott a női felnőtt csapatban is, ahol szintén a tőle elvárható jó teljesítményt nyújtotta, amivel a felnőtt csapat edzője is elégedett volt. Remélem fejlődése és kiváló teljesítménye a későbbiekben is töretlen marad."

Képek