Tisztelt ZTE Szurkolók!

Tisztelettel köszöntöm Önöket új honlapunkon, a 2018/19-es bajnoki év kezdetén, csapatunk első évszázadának utolsó előtti szezonjában.

Nehéz, megpróbáltatásokkal terhelt időszakon vagyunk túl, ám mint minden rosszban, az elmúlt bajnoki évad eredménytelenségében is van jó, jelesül az, hogy az utolsó fordulókban olyan összefogást tapasztalhattunk meg közösen, melynek erejére támaszkodtunk a klub és a csapat újjáépítésekor, és támaszkodni szándékozunk jövőbeli munkánk során.
Az újrakezdés mindig új reményekkel is kecsegtet, hiszen szándékaink szerint új úton, új elképzelésekkel és új szereplőkkel is indulunk reményeink felé.
A nyáron jelentős erőfeszítéseket tettünk azért, hogy klubunk hagyományaihoz, nevéhez méltóan szerepeljen.
Csapatnyi játékost igazoltunk, új sportigazgatóval, szakmai stábbal, menedzsmenttel indultunk a szezonnak, jelentősen változtattunk a klub eddigi kommunikációs irányvonalán, ennek jegyében készült el új honlapunk. Régi, ikonikus játékosaink tértek vissza hozzánk, hogy immár a klub életének szervezésével segítsék csapatunkat.
Kettős célt tűztünk magunk elé, egyrészt eredményességben kell jelentősen előbbre lépnünk, másrészt úgy kell újjáépítenünk a klubot, hogy annak hagyományai, helyi kötődése megkérdőjelezhetetlenül jelen legyenek mindennapjainkban.
Érzékeltük, s teljesítettük szurkolóink azon vágyát, hogy élő közvetítést szeretnének látni csapatunk idegenbeli mérkőzéseiről, megteremtettük ennek feltételeit, így van, lesz közvetítés idegenből, az ország legtávolabbi szegletéből is.
Reméljük azonban, hogy hazai mérkőzéseinket nem otthonról szándékoznak nézni az értünk szorítók, s az Arénában a meccs napja mindig a ZTE-család ünnepe lesz.
Ennek érdekében a bérletek és belépők árát a tavalyi szinten tartottuk.

Tisztelt Szurkolók!
Tudjuk, hogy lesznek nehezebb szakaszai is közös utunknak, hisszük azonban, hogy EGYÜTT – így, nagy betűkkel – átsegíthetjük egymást a megpróbáltatásokon is.
Végezetül azt kívánom a ZTE-család minden tagjának, támogatóinknak, szurkolónak, játékosnak, szakmai vezetésnek és saját magamnak is, hogy találjunk örömöt csapatunkban, legyen újra büszkeség Zetésnek lenni, s hamarosan örömmel és elégedettséggel ünnepelhessük klubunk centenáriumát.

Hajrá ZETE!

Tisztelettel:

Végh Gábor
tulajdonos

/ megosztás