Tisztelt Szurkolóink!

Vezetésem alatt megkezdjük a második NB I-es szezonunkat egy teljesen új jövőképpel, a mezőny legfiatalabb keretével, immár tudatosan, hosszútávra tervezve. Igaz, hogy a riválisokhoz képest szerény költségvetéssel, de stabil gazdasági háttérrel, melynek megerősítésen folyamatosan dolgozunk.

Öt évet követően történt előrelépés a helyi elöljárók, támogatók részéről, ez is fontos a hosszútávú tervezhetőség és a biztos jövőkép szempontjából. Nyugodt, átgondolt játékospolitikát alakítottunk ki, mely elképzelésünk szerint az egyik bevételi forrásunk lehet az elkövetkezendő években.

Jegy- és bérleteladásaink jelenleg a költségvetésünknek a 3-5%-át teszik ki, melyet szeretnénk 10%-ra növelni. Több nézővel, jobb kiszolgálással és természetesen egy megalkuvást nem tűrő, jó csapattal. Háttérbázisunkat is erősítjük fiatal, ambiciózus szakemberekkel, hogy szurkolóink kiszolgálásával, sportolóink és dolgozóink munkakörülményeinek javításával erősödjön klubunk.

Létesítményfejlesztéseinkkel sem álltunk le, hamarosan a legújabb gyöngyszemmel, az Ostoros csarnok és környezete újjáépítésével gazdagodunk, mely az év végére készül el. Az Ifi centrumban az utánpótlás csapataink számára építünk egy újabb műfüves pályát, melynek önrészét a Végh család biztosítja.

Kialakítottunk bérleteseink számára Szurkoló Plusz néven egy büfével, külön bejárattal, névre szóló helyekkel ellátott szektort a még jobb szurkolói élmény biztosítására, de természetesen bérlet az egész stadion területére váltható.

A következő évekre merész terveket tűztünk ki magunk elé. Nem csak Zala megye, hanem egész Nyugat-Magyarország csapata szeretnénk lenni, kiszolgálva a térség futballt szerető közönségét!

Köszönöm egész éves támogatásukat!

Álmodjunk együtt!

Szeressék csapatukat, biztassák a fiúkat!

HAJRÁ, ZTE!

Végh Gábor                                                                                                                                                           
.tulajdonos, ZTE FC Zrt                                                                                                                                                   

/ megosztás