Tisztelt Szurkolóink!

 

A ZTE FC történelmének legfiatalabb átlagéletkorú és legnagyobb reményekre feljogosító keretével vágunk neki a 2022/23-as bajnoki évnek. 

Az immár nyolc éve tartó folyamatos építkezésünknek köszönhetően, egy gazdaságilag stabil, szakmaiságban európai színvonalú klubbal büszkélkedhetünk.

A vezetőedző, Ricardo Moniz és stábja, a keret összetétele - melyben nem csak az aktuális legerősebb kezdő tizenegy játékos, hanem az utánuk jövő második, harmadik sorban következők - komoly minőséget képviselve fogják bebizonyítani klubunk hitvallását, mely természetesen az enyém is, miszerint a ZETE a jövő klubja. Melyben a jelen eredményei is fontosak, hiszen nem elég tehetségesnek lenni, azt játékban és eredményességben is meg kell mutatni. Hitem töretlen abban, hogy munkával, szorgalommal és szakértelemmel egyre magasabbra juthatunk és ez az év rengeteg igazi futball élményt tartogat számunkra.

Az idei szezont is a ZETE Fiesztával indítjuk, ahol bemutatjuk az új edzőket, játékosokat, mezünket és egy igazi sztárcsapatot, az olasz bajnok AC Milan-t látjuk vendégül, a zalai futballszerető közönség örömére.

Köszönöm egész éves támogatásukat, álmodjunk együtt!

Szeressék csapatukat, biztassák a fiúkat!

Hajrá, ZTE!

Végh Gábor                                                                                                                                                       
.tulajdonos, ZTE FC Zrt