Tisztelt Szurkolóink!

Új szakaszába lépett a magyarországi stadionokat fejlesztő stadionbiztonsági projekt. A már korábban megvalósult rendszerekhez tavasszal újabb stadionok csatlakoznak, ezzel megvalósul az egységes központi jegyrendszer, elindulhat az élvonalbeli futballarénák (valamint a ZTE Aréna) mérkőzéseire az egységes online jegyértékesítés.
A rendszer Zalaegerszegen várhatóan a március 8-ai ZTE FC - Dunaújváros mérkőzésen fog debütálni.
A jogszabályokban történő megfelelés érdekében és a szabályváltozásoknak megfelelően kérünk mindenkit, hogy az alábbiakat figyelmesen olvassák el, mert március 8-tól csak a leírtak szerint lehet a ZTE Arénába belépni.

A ZTE Arénába többféle módon tudnak majd szurkolóink érvényes belépőjegyet/bérletet váltani

1. Online módon történő jegyvásárlással
A jegy.mlsz.hu oldalon keresztül lehet ezt megtenni (a Ticket Express Hungary Kft. üzemelteti). Átlinkelési lehetőséget biztosítunk az oldalra a ztefc.hu oldalról. Itt az összes hazai mérkőzésünkre (illetve a rendszerben lévő más csapatok mérkőzéseire is) lehet majd jegyet váltani a ZTE FC emblémájára kattintva, regisztrációt követően. A regisztráció után a ZTE Aréna stilizált ábrájára kattintva kiválasztható lesz a szektor/sor/szék, ahová a belépőjegyet szeretnék megvásárolni. Ezután bankkártyás fizetés következik (az internetes vásárlás szabályai szerint), utána a névre/helyre szóló belépőjegyeket otthon ki lehet nyomtatni, ezt az elektronikus jegyet is elfogadja a beléptetőkapu.
Pontos vásárlási feltételek és részletes vásárlói tájékoztató elolvasható a jegy.mlsz.hu oldalon.
A március 8-i mérkőzésre és a tavasszal ez az opció már működni fog!

2. Helyszínen történő jegyvásárlással
A ZTE Aréna pénztáraiban az eddig megszokottakhoz képest annyi változás lesz, hogy a KÖTELEZŐ névre szóló értékesítés miatt várhatóan lényegesen lassabban lehet eleinte jegyet vásárolni illetve a mérkőzésekre érdemes előbb érkezni.
A pénztárosok által bekért kötelező adatok: NÉV, SZÜLETÉSI HELY és IDŐ. A három adat megadása után az ülőhelyet kell kiválasztani és a jegy máris elkészül.
A március 8-i mérkőzésre és a tavasszal ez az opció működni fog!

3. Klubkártya (Szurkolói kártya) kiváltásával
A klubkártya egy bankkártya méretű, a ZTE FC jegyeivel ellátott plasztik kártya lesz. A klubkártya fényképes, ezen kívül a név, születési hely és idő található rajta valamint a kártyaazonosító és a vonalkód. A klubkártya a ZTE FC klubházában váltható ki és a jegyvásárlást egyszerűsíti bármelyik hazai mérkőzésre, hiszen ennek leolvasásával nem kell a pénztáraknál az adatokat újra rögzíteni, hanem csak a helyet kiválasztani és máris elkészül a belépőjegy. A klubkártyát elég egyszer kiváltani, az visszavonásig érvényes. Ennek bevezetése után a ZTE Arénában külön klubkártyás pénztárak is fognak üzemelni, jelentősen gyorsabb kiszolgálást biztosítva, mint a többi pénztárnál.
A Klubkártya rendszert csak a 2014/2015-ös szezontól fogjuk bevezetni. A regisztráció kezdetének pontos időpontját a későbbiekben közöljük.

4. Bérlet kiváltásával
Ezek vásárlása a hagyományos módon történik a klubházban. Kötelező megadni és a bérletekre is rákerül: név, születési hely, születési idő, a kiválasztott szektor és ülőhely. Szintén bankkártya méretű plasztik lapok lesznek, vonalkóddal és azonosítóval.
A jelenleg érvényes bérletek 2014.06.30-ig integrálva lesznek az új rendszerbe, tehát a belépésnél a kapuk a bérleteket elfogadják!!!
Az új bérletek kiváltására szintén csak a 2014/2015-ös szezontól lesz mód. Ugyanekkor kerülnek lecserélésre az örökös belépők, a tagsági bérletek és egyéb kiadott éves belépők.

FONTOS!
A 6 év alatti, valamint a 70 év feletti szurkolóink számára a belépés ingyenes marad, de szükség lesz a kedvezményes jegy, vagy bérlet kiváltására. A rendszer érzékeli, hogy kedvezményes jeggyel, vagy bérlettel kísérlik meg a belépést, a rendezők ebben az esetben leellenőrzik majd, hogy a szurkoló jogosult-e a kedvezményes jegy igénybevételére.
A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (ma már az Stv. 72. §), 2) „c) szerint a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Akkreditáció a sajtó képviselői, valamint az MLSZ-kártya tulajdonosok számára:
Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a chris kukac ztefc pont hu email címen regisztráljanak a mérkőzések előtti napon 12:00 óráig. Tekintettel arra, hogy névre szóló belépőket kell mindenki, így a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai számára is kiállítani, kérjük a média és a szövetség munkatársait, hogy nevük mellett születési idejüket, és születési helyüket is küldjék el számunkra az akkreditációt igénylő e-mailben. A határidő után érkezett akkreditációkat semmilyen körülmények között, egy médium képviselőitől sem áll módunkban elfogadni! Kérjük az MLSZ-kártyával jelentkezőket, azaz a szövetség által kiadott belépővel rendelkezőket, hogy ők is a fentiek alapján regisztrálják magukat, a chris kukac ztefc pont hu email címet használják.

Megkérünk mindenkit, hogy az új rendszer bevezetésével kapcsolatban legyenek türelmesek és lehetőség szerint próbálják meg előre megváltani jegyeiket.

Klubunk nyártól preferálja a klubkártyák és bérletek kiváltását, úgy gondoljuk, hogy ezek kiváltása illetve megvásárlása lényegesen egyszerűsíti a mérkőzésekre történő kijárást, megrövidíti a sorban állást és a felesleges idegeskedést.
Bízunk benne, hogy Önök is partnerek lesznek abban, hogy a rendszert zökkenőmentesen elindítsuk, ebben kérjük támogató segítségüket.

Köszönjük,
Hajrá ZTE!

Zalaegerszeg, 2014. Február 26., 15 óra 10

/ megosztás