ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2011-2012 - Szeptember

Kocsárdi Gergely: - Egy siker, egy győzelem kellene...


- Most már olyan szinten hiányzik az önbizalmunk, hogy ettől vagyunk görcsösek és a saját, valós tudásunk szinte felét sem tudjuk megmutatni a pályán. A legnagyobb gond, hogy ez az állapot már tart vagy két hónapja és egyszerűen nem tudunk túljutni rajta - nyilatkozta a csapat mélyrepüléséről Kocsárdi Gergely.
- Voltak változások a keretben, ám nem cserélődött ki teljesen a társaság. A csapat nagy része már bizonyította, hogy képes győzni. Korábban tudtunk futballozni, tehát valóban fejben vannak gondjaink. Pszichésen kellene mindenkinek helyre tenni magát, mert most úgy néz ki...

5 hozzászólás

Dézsi Attila: - Végre győznünk kell hazai pályán!


- Mindenképpen azt várom a csapattól a holnapi, Lombard Pápa elleni mérkőzésen, hogy megszakítsa rossz sorozatát, végre ne egy pontot szerezzen hazai pályán, hanem hármat - nyilatkozta Dézsi Attila.
- Ehhez mindenkinek a maximumot kell kihoznia magából. A játékosoknak, akik pályára lépnek át kell érezniük a csapat nehéz helyzetét. Egymásért, a csapaért küzdve maximumon kell pörögniük, akkor megszülethet a végre várt első győzelem. A három pont megszerzése rendkívül fontos a csapat és természetesen a szurkolóink számára is, bízunk benne, hogy együtt, egymást segítve összejöhet a győzelem!

3 hozzászólás

Elhunyt Csányi Imre


Tragikus hirtelenséggel elhunyt Csányi Imre, a Zala megyei labdarúgás meghatározó alakja, aki korábban játékosként, később pedig több csapat sikeres edzőjeként szolgálta térségünk labdarúgását. 44 éves volt.

Zalai futballpályákon a Jimmy név egyet jelentett Csányi Imrével, mindenki csak így ismerte. Szerdán reggel azért is volt megdöbbentő hallani a tragédiájáról, mert állandóan tervezett, így új csapatánál, a Gellénháza-Farkas Pálinka együttesénél is. Kedden még edzést tartott...

10 hozzászólás

Prukner László: - A Pápa elleni meccsre tisztességgel felkészülünk


- Okosat nem tudok mondani, csúnyát pedig nem szeretnék nyilatkozni - mondta a kaposvári kudarc után Prukner László.
- Bízom abban, hogy most már tényleg ez volt az őszi mélypont csapatom számára. Megint megvoltak a helyzeteink, de kimaradtak ezek, a lelkes hazaiak pedig kihasználták ezt és éltek a lehetőséggel. ű
Ha nem tudunk néhány labdarúgó gondolkodásán változtatni, akkor nem jutunk előre, s talán ez a sokk végre ráébreszt mindenkit a valós helyzetre. A Pápa elleni szombati találkozóra ígérem, tisztességgel felkészülünk!

10 hozzászólás

Kaposvári Rákóczi II - ZTE FC 1:0


Elvéreztünk a Magyar Kupában Kaposváron, így idén nem sikerült bejutnunk a legjobb 32 csapat közé...

Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de Horváth kapus eszén nem tudtunk túljárni, nem sikerült a gólszerzés... És amikor már mindenki a hosszabbításra várt, betaláltak a hazaiak... De még ekkor is volt esélyünk, hiszen a 94. percben büntetőhöz jutottunk, ám Balázs lövését és a duplázását is kivédte a végig remeklő portás...
Most nehéz mit írni, de maradt a bajnokság, ahol el kell kezdeni a pontgyűjtést és a felzárkózást!

36 hozzászólás

Prukner László: - Célunk egyértelműen a továbbjutás


- A Kaposvárnak bő, negyven fős kerete van, s a második számú együttes ütőképessége attól függ, ebből milyen erőket vonultat fel - nyilatkozta Prukner László.
- Az ellenfél összeállításától függetlenül viszont csakis a továbbjutás lehet a célunk, ez nem is lehet kérdéses.

Nehéz helyzetben vagyunk, sok a sérültünk, Tököli, Bulatovic, Varga, Kovács Gábor, Turcsik és Meye sem vethető be. De holnap tényleg eredmény kell, ami alighanem egyértelmű ebben a szorult helyzetben!

6 hozzászólás

Lapszemle: Nagy Ferenc: - 8 emberrel nem lehet futballozni


- Megvan a "névsor", de amíg nem beszéltük meg ezt a játékosokkal a következő napokban, addig nem mondanék neveket, nem szeretném, ha a játékosok az internetről értesülnének a döntésről - válaszolt Nagy Ferenc arra a kérdésre, hogy játékosokat küld-e el a klub?

A zalaegerszegi szurkolókat többek között főként pár légiós teljesítménye akasztotta ki az eddigi szezon során. Az egyiptomi Sherif az idény elején csinált hajmeresztő hibákat, de például Turkovs és Hervás teljesítménye sem javult fel Prukner Lászlónál...

17 hozzászólás

Lapszemle: Prukner László anno lyukasóráiban edzősködött


Korábban soha sem dolgozott Egerszegen, mégis, három héttel ezelőtt Prukner László szinte ismerősként érkezett meg a ZTE FC élvonalbeli labdarúgó csapatának kispadjára. A Kaposvár együttesével éveken át nem csak a bajnokikon, de a felkészülés során is rendszeresen meccseltek a somogyiak a kék-fehérekkel.

Prukner tanár úr igazi, vidéki edző, s erről faggattuk: vajon kikéri-e mindezt magának? Mert talán nem állunk messze az igazságtól, ha leginkább e két dolog ugrik be vele kapcsolatban, hiszen éveken át pedagógusi munkája mellett állt az élvonalbeli Kaposvár élén.

5 hozzászólás

ZTE FC II - Balatonfüred 2:2


Kovács Gergő és Turcsik felgyógyulva sérüléséből már pályára léphetett a mai NBIII-as mérkőzésen, ahogy tette ezt az első keretből még Csordás is.

A vendégek kezdtek bátrabban, de aztán magunkhoz tértünk, ám mégis a fürediek szereztek vezetést egy pontrúgást követően. A fordulás után egy másik ZTE jött ki, ám egy kontratámadásból újabb gólt szereztek a vendégek. Ekkor úgy tűnt, hogy ma ismét semmi sem jön össze, ám Jasarevic szépségdíjas találata visszahozta a reményt, Kovács Gergő pedig a hajrában kiegyenlített.

1 hozzászólás

Prukner László: - Most már látom, hogy kikre lehet számítani


- Várható volt, hogy a Videoton nekünk esik a mérkőzés elején. Ezt egy kis szerencsével sikerült kivédekeznünk, ezt követően megfelelően játszottunk - értékelt Prukner László.
- Voltak lehetőségeink, sőt nekünk voltak nagyobb helyzeteink, ám a Vidi rúgta a gólt. A második játékrész elején megint nekünk voltak helyzeteink, a Vidi nem tudott mit kezdeni velünk, de ismét ellenfelünk talált be. Ezt követően a hazaiak megnyugodtak, míg néhány játékosom feladta. Most már látom, hogy kikre lehet számítani és kikre nem, ez volt a mérkőzés legnagyobb tanulsága.

31 hozzászólás

Holnap 15:00-tól ZTE II - Balatonfüred


Holnap ismét hazai környezetben játszik második csapatunk. Preisinger Sándor fiataljai 15 órától a Balatonfüred együttesét fogadják a ZTE-Arénában.

Várunk minden kedves szurkolót, jöjjenek ki holnap és segítsék a fiatalokat a fontos győzelem megszerzésében!

Tehát még egyszer: szombaton, 15 órakor ZTE FC - Balatonfüred a ZTE-Arénában, a belépés ingyenes lesz!
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Videoton - ZTE FC 4:1


Sajnos nem sikerült a bravúr, sima vereséget szenvedtünk a Videotontól.

Jól kezdtünk, de a kínálkozó lehetőségeinket nem használtuk ki, sőt még a kapufa sem volt velünk. És ahogy ilyenkor lenni szokott, az ellenfél szerzett vezetést, amit a szünet után gyorsan háromgólosra növeltek. A hátralevő időben csupán a szépítésre futotta az erőnkből Máté révén...

Tovább kell folytatni a munkát...

19 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - Szeretnénk pontosan hazatérni


- Elemeztük a Kecskemét elleni találkozónkat és a Videoton játékáról is beszélgettünk - mondta a heti felkészülésről Kocsárdi Gergely.
- Vendéglátónk játékoskerete rendkívül erős, és ismert labdarúgóból lett edzőjük van. Az övék itthon kétségkívül sztárcsapat, de az eddigi eredményeik alapján nem verhetetlenek.
Mi megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot, s meglátjuk, ez mire lesz elég. Az elmúlt hetek játéka és a csapat szervezettsége alapján előbbre léptünk.

4 hozzászólás

Prukner László: - Maximális koncentrációra van szükség


- Többször is megnéztem a Kecskemét elleni találkozó felvételét, s találtam jó pár pozitívumot - tekintett vissza Prukner László.
- A csapatunk tartását mutatja, hogy a kihagyott 11-es és a vendégek vezetése után talpra tudtunk állni és egyenlítettünk. A találkozó fordulópontja a második félidő elején volt, amikor több gólszerzési lehetőségünk is adódott, amiket azonban sajnos elhibáztunk. Az is az igazsághoz tartozik, hogy a meccs hajrájára fizikálisan - és egy kicsit fejben is - elfáradtunk, s ekkor bizony akár ki is kaphattunk volna. Ekkora üresjáratokkal nem lehet esélyünk meccseket nyerni...

2 hozzászólás

ZTE FC II - BFC Siófok 0:2


Nem sikerült a bravúr: a Siófok együttese búcsúztatta második csapatunkat a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

A Kovács-testvérek, Sherif és Csordás által rutint kapó fiatalok ugyan biztatóan kezdtek, de csupán helyzetig jutottak. A Siófok aztán szinte a semmiből szerzett vezetést a félidő derekán, amit a szünetig meg is tartott. A fordulást követően ismét előttünk adódott nagy gólszerzési lehetőség, ám elrontottuk a ziccert. Nem úgy a vendégek, akik megduplázták az előnyüket és végül magabiztosan jutottak a következő körbe.

4 hozzászólás

Safet Jahic: - A Kecskemét ellen nem volt szerencsénk


- Nem volt szerencsénk, ez a fő ok, amiért nem tudtunk szombaton győzni - vélekedett a meccs legjobbja, Safet Jahic.
- Azt gondolom, amennyiben ezt a mérkőzést holnap játszanánk, biztos, hogy nyernénk, hiszen 25 percen keresztül emberelőnyben voltunk, mentünk is előre a második gól megszerzéséért, mégsem jött össze. Ez pedig balszerencse...

Akadt két olyan helyzet a meccsen, amikor kellett a védésem, viszont valahol ez a dolgom: utolsó emberként én még háríthatok - szerénykedett a szlovén portás.

6 hozzászólás

ZTE - Kecskemét: újabb fotók


Pár kép erejéig kanyarodjunk még vissza a szombat délutánhoz. Egy izgalmas, végig kiélezett és nyílt találkozón pontot szereztünk a Kecskemét ellen: ZTE FC - KTE mérkőzés egy másik szemszögből.

Szász András képeihez jó szórakozást kívánunk!

Hajrá ZTE!

3 hozzászólás

Szerdán második csapatunk az MK-ban bizonyíthat


Ezen a héten sem maradunk hazai mérkőzés nélkül, hiszen szerdán második csapatunk pályára lép a Magyar Kupa 3. fordulójában. 15:30-as kezdettel a Siófokot látjuk vendégül a ZTE-Arénában, Ákos Dávid játékvezetése mellet. A továbbjutás ezen a meccsen dől el! Szurkoljunk fiataljainknak!
Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy büfé lesz, a belépés pedig ingyenes.

Első csapatunk a jövő hét szerdán, 28-án fél 4-kor játszik Kaposváron, a Rákóczi 2. együttese ellen.

0 hozzászólás

ZTE - Kecskemét képekben


Már érződik Prukner László kezének nyoma a csapaton, de ezúttal a higgadtság és a rutin hiányzott a játékunkból, csupán kevésen múlt, hogy végre megszerezzük első győzelmünket.
A mester és tanítványai jó úton haladnak, de ahhoz, hogy sikeresek legyünk, nem szabad ilyen alapvető hibákat elkövetnünk, mint tegnap...
Van egy újabb pontunk, aminek mindenképpen örülni kell, lássuk hát a találkozó legérdekesebb pillanatait! Kellemes böngészést kívánunk, hajrá ZTE!

3 hozzászólás

Prukner László: - Nagy lehetőséget szalasztottunk el


- Nagy lehetőséget szalasztottunk el, hogy megszerezzük az első győzelmünket - kezdte értékelését Prukner László.
- A Kecskemét támadó szellemű játékosokból állt, de kockáztatnunk kellett, hogy legyen esélyünk. Lélektani előnyt szalasztottunk el már rögtön az elején a 11-esnél, de tartásunkat bizonyítja, hogy még a szünet előtt tudtunk egyenlíteni. Eldönthettük volna a mérkőzést rögtön a második játékrész elején, de sajnos nem sikerült. Emberelőnyös helyzetben pedig ahelyett, hogy széthúztuk volna a mezőnyt, kapkodtunk és az ellenfélnek adtunk kontralehetőséget.

14 hozzászólás

Hévíz SK - ZTE FC II 2:1


Jó iramban kezdődött a megyei rangadó, a kapuk felváltva forogtak veszélyben. Mindkét oldal akadt egy-egy 11-es szituáció de a játékvezető egyik fél számára sem ítélte meg a jogosnak tűnő büntetőt, így a kapuk érintetlenek maradtak és 0:0-ás eredménnyel vonultak a csapatok a félidőre.
A szünet után, a 64. percben jött a szokásos védelmi hibánk és megszerezte a vezetést a hazai csapat. Azonban nem sokáig örülhettek, hiszen 3 perccel később egy gyönyörű találattal egyenlítettünk. De sajnos a 74. percben a Hévíz ismét kihasználta a hátsó bizonytalanságunkat, 2:1 oda. A hajrában pedig hiába kerültünk fölénybe, egyenlíteni már nem tudtunk...

0 hozzászólás

ZTE FC - KTE-Ereco 1:1


Csapatunk hazai környezetben akarta megtörni a hosszú negatív sorozatot, ám egy pontnál nem sikerült többet szerezni...

Jól indulhatott volna a mérkőzés, ha Bujor értékesíti a 11-est, ám Német bravúrral hárított. Mindez a 2. percben... Ezután magához tért a Kecskemét és egy gyors kontrából megszerezték a vezetést. Ám most volt bennünk tartás, helyzeteket dolgoztunk ki, amit a szünet előtt még siker koronázott: sikerült kiegyenlítenünk.
A fordulást követően egy másik ZTE futott ki a pályára...

1 hozzászólás

Prukner László: - Önmagunkban kell hinnünk


- Sok a hiányzónk, de ez van, s most is az lesz a legjobb összeállítású ZTE, amelyik éppen rendelkezésre áll - vezette fel a délutáni összecsapást Prukner László.
- Nehéz a helyzetünk, ráadásul elszalasztottuk a pontszerzés lehetőségét az FTC ellen. Sajnos mindkét kapott gólunk az ellenfél részéről a ki nem kényszerített kategóriába tartozott, hiszen ha kijátszottak volna bennünket, más lett volna a helyzet, szemben azzal, hogy inkább figyelmetlenségek előzték meg a találatokat.

3 hozzászólás

Preisinger Sándor: - Megpróbáljuk a maximumot nyújtani


Ma 16 órától második csapatunk Hévízre utazik, ahol az esélyesebb fürdővárosiak vendége lesz.

- Damina László szervezett és tudatos csapatot alakított ki, mely ezen a meccsen a sok hiányzó ellenére is esélyes lesz - kezdte Preisinger Sándor.
- Mi megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot, s meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Az első csapat mai fellépése miatt várhatóan a múltkorihoz hasonlóan nagyon fiatal kezdővel állunk fel. Nekik ez egy nagy lehetőség lesz, hogy ismét megmutathassák tehetségüket!

0 hozzászólás

Németh Ottó: - Égetően szükségünk van a pontokra


- Sajnos a Ferencváros elleni mérkőzésen nem sikerült a pontszerzés, amelyben nagy mértékben közrejátszott Roguy Meye fegyelmezetlensége. Emberhátrányba kerültünk és ezt követően néhány játékos már nem hitt a sikerben - tekintett vissza Németh Ottó technikai vezető.
- Nem hinném, hogy újat mondok azzal, hogy a 24. óra végén vagyunk és égetően szükségünk lenne a pontokra. Egyre nagyobb a nyomás a játékosokon, ráadásul a szakmai stáb dolgát sérülések és eltiltás is nehezíti.

7 hozzászólás

Mostanában nem lesz teljes a keretünk...


- A legrégebb óta Darko Pavicevic nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére - kezdte tájékoztatóját dr. Bánhegyi Béla.
- Csatárunk jelenleg még otthon tartózkodik, rendszeres kezelésekre jár, gyógyulgat, várhatóan rövid időn belül visszatér.

A Fradi meccs után Meye jelezte Major kollégámnak, hogy amikor levegőt vesz vagy oldalra fordul, szúrást érez.

25 hozzászólás

Preisinger Sándor: - Helyzetünkben minden győzelem fontos


- A mi helyzetünkben minden győzelem fontos - kezdte Preisinger Sándor.
- A siker ízét végre megérezte a gárda, s remélhetőleg a folytatásban ez erőt ad ahhoz, hogy még többet és még hatékonyabban dolgozzunk. Az elmúlt időszakban is számos olyan gyakorlatot végeztünk, amely a képességfejlesztés területén rendkívül fontos. Miután siker követte erőfeszítéseinket, szinte biztos, hogy mindenki még jobban odafigyel majd a feladatára. Hangsúlyozom, nem arról beszélünk, hogy most már minden rendben van, hanem inkább úgy próbáljuk meg helyén kezelni a dolgokat, hogy hangsúlyozzuk: rátaláltunk a jó irányra.

1 hozzászólás

Lapszemle: A tűzoltás a lényeges


Csalódott?
- Négy nap alatt nem te­hettem csodát - válaszolta Prukner László. - Az Üllői úti meccsben a kiállításig nem volt benne a 0:2-es ered­mény: a piros lap után a játékosaim már nem hittek a pontszerzésben.

Belakta már Zalaegerszeget?
Nem az én sze­mé­lyem a lényeg, hanem a tűz­oltás. A leggyorsab­ban fel kell térké­pez­nem az itteni viszonyokat, hogy választ tudjak adni a fel­merülő szakmai kérdésekre.

1 hozzászólás

Roguy Meye: piros lap után bordatörés...


Csapatunk támadója, Roguy Meye a tegnapi mérkőzést követően erős fájdalmakra panaszkodott. Emiatt a mai nap komolyabban is megvizsgálták a gaboni csatárt, akinél bordatörést állapítottak meg...

A fentiek tudatában sajnos Prukner László pár hétig biztosan nem számíthat Meye-re, akinek a hiánya természetesen érzékenyen érint bennünket!
Jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk, hajrá ZTE!

2 hozzászólás

Prukner László: - Négy nap alatt nem voltam csodára képes


- Mindenképpen vissza kell néznem, hogy kiérdemeltük-e ezt a hét sárga lapot, hiszen ez döntően befolyásolta a meccset. Onnantól az összes párharcnál vigyáznunk kellett, nehogy piros legyen a vége, Meye esetében az is lett belőle - kezdte értékelését Prukner László.
- Előrelépésnek érzem, hogy nem nagyon futott le egyszer sem minket az ellenfél. Egy nehéz helyzetben lévő csapatot vettem át, négy nap alatt nem voltam csodára képes. Az első félidőben inkább a küzdelem dominált...

16 hozzászólás

ZTE FC II - Badacsonytomaj 7:0


Második csapatunk a még szintén pont nélkül álló Badacsonytomaj együttesét fogadta hazai környezetben a hétvégén.

Preisinger Sándor fiataljai ezúttal esélyt sem adott ellenfelének, igaz, hogy a tomajiak a meccs nagy részében emberhátrányban futballoztak, de ez semmit nem von le csapatunk érdeméből, akik ilyen arányban is megérdemelten nyertek!
Balázs és Krajczár is duplázott, csak így tovább, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

FTC - ZTE FC 2:0


Prukner Lászlóval a kispadon, Hídvégivel, Mátéval és Szakállyal a kezdőben vágtunk neki a Fradi elleni mérkőzésnek. Kemény 90 perc volt, hiszen játékosaink összesen 6 sárgát és egy pirosat kaptunk, de ne rohanjunk ennyire előre.
Az első félidő langyos játékot hozott, csupán Meye révén kerültünk helyzetbe, de lövése célt tévesztett. A fordulás után ugyancsak a gaboni támadó volt a főszereplő, hiszen egy fölösleges szabálytalansággal kiállíttatta magát... Gyorsan gólra váltották a hazaiak az emberelőnyt, ami után már csak futottunk az eredmény után...

15 hozzászólás

Prukner László: - Aki jobban bírja majd a nyomást, nyer!


- Amikor felmerült, hogy a ZTE-hez kerülhetek, Nagy Ferenc elnöknek jeleztem: nem szeretnék leülni az első mérkőzésen a kispadra az Üllői úton. De nem azt mondtam, hogy nem is ülök le - tette tisztába a dolgokat Prukner László.
- Akkor is abban maradtunk, hogy még megbeszéljük mindezt, s mert arra kért, hogy legyek a helyemen, ott is leszek. Az biztos, hogy vasárnap nagy nyomás nehezedik majd a csapatra emiatt.
Ideérkezésem előtt, a múlt héten már beszéltem a játékosokkal arról, hogy milyenek a belső viszonyok. Azt akartam feltérképezni, van-e olyan komoly belső gond, ami miatt megoldhatatlan lenne a feladat számomra is.

2 hozzászólás

Détári Lajos: - Hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk


- Egy hét alatt két Ligakupa-mérkőzést játszottunk, és a két vereség ellenére is hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk - nyilatkozta Détári Lajos.
- A szóban forgó két meccsen javarészt a fiatalokat állítottuk csatasorba, mert kíváncsiak voltunk, kikre lehet építeni a jövő Fradiját. Örömmel állapíthatom meg, vannak tehetségeink, azt viszont talán hozzá sem kellene fűznöm, hogy a beérésükhöz idő kell.

Az edzésmunkánkból kiindulva nem tudom elképzelni, hogy rosszul futballozzunk holnap a ZTE ellen.

0 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Jó néhány játékos státuszát felülvizsgáljuk


- Először is azzal kezdeném: a ZTE FC bárhogy is nézzük, ma Magyarországon egy márkanév, melyet így besározni senkinek sincs joga - mondta a Pápa elleni vereséget követően Nagy Ferenc.
- Ennek következményei lesznek és jó néhány játékos státuszát felülvizsgáljuk. Félreértés ne essék: nem teszek különbséget külföldi és magyar, illetve NBI-es vagy III-as kerettag között, ez mindenkire vonatkozik. Már tegnap délelőtt beszéltem az edzőkkel, hiszen durván megsértették a klub imidzsét a pályán lévők. Ilyen mentalitást nem tűrök el a jövőben, sem a felnőtt keret tagjaitól, sem a második csapat tagjaitól.

17 hozzászólás

Itt a 12. ZTE Aréna! Benne Prukner, Máté, Szakály és Hídvégi


- Meg kell találni, azokat a játékosokat, akik csúszni, mászni akarnak a sikerért - mondja Prukner László, aki hétfő óta vezeti a ZTE FC csapatának edzéseit. Majd hozzáteszi, nem felállásban, hanem játékhelyzetekben gondolkodik.
A ZTE Aréna újabb kiadásában megszólal még Szakály Dénes és Hídvégi Sándor, a két új, s Máté Péter, a rövid kitérő után visszatérő játékos.

A 12. ZTE Aréna megtekintése

3 hozzászólás

Máté a régi-új mezében, Szakály: 31, Hídvégi: 21


Máté Péter ismét a jól megszokott 16-os mezben játszik majd, Szakály Dénes a 31-est, míg Hídvégi Sándor a 21-es dresszt kapta.
Amennyiben a szakmai stáb úgy dönt, a frissen szerződtetett játékosok már a Fradi ellen pályára léphetnek, hiszen papírjaik rendben vannak!

Az FTC elleni "derbin" egyébként Szabó Zsolt fújja majd a sípot, Kispál Róbert és Varga Zsolt segítsége mellett.

3 hozzászólás

Felkerültek a játékosok adatlapjai és a statisztikák is


Szurkolóink kedvében járva létrehoztunk egy statisztika oldalt, ahol a 2011-12-es bajnokság legfontosabb mutatói láthatók személyekre lebontva.

Ezen felül örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy felkerültek a játékosok adatlapjai sok-sok információval és adattal, valamint személyes üzenetekkel!
Hajrá ZTE!

18 hozzászólás

ZTE FC - Lombard Pápa 0:8


Preisinger Sándor fiatal együttese nem tudta felvenni a versenyt a másik dimenzióban futballozó pápaiakkal, így nagy arányú vereség lett a mai mérkőzés vége...

A találkozóról sok mindent nem lehet írni, az eredmény önmagáért beszél...

Le kell vonni a megfelelő következtetéseket és dolgozni kell tovább!!!
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Meye-gól a válogatottban, ma újra szerephez juthat


Támadónk, Roguy Meye góljával győzött pénteken a gaboni válogatott az AS Monaco elleni felkészülési mérkőzésen.
Csatárunk a második félidőben kapott lehetőséget és az 55. percben 11-esből volt eredményes.

Meye ma ismét szerephez juthat, ugyanis Nigéria legjobbjai ellen lép pályára nemzeti együttesében!
Hajrá ZTE!

3 hozzászólás

Holnap 17:00-tól ZTE FC - Pápa a Ligakupában


Holnap hazai környezetben mutatkozik be a ZTE kispadján Prukner László. 17 órától ugyanis a Ligakupa második csoportkörében a Lombard Pápa együttesét fogadjuk a ZTE-Arénában.

Sok szeretettel várunk mindenkit, a mérkőzésre a belépés ingyenes, büfé üzemelni fog és tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy csak az Október 6. tér felőli főbejárat lesz nyitva!
Hajrá ZTE!

3 hozzászólás

Prukner László: - Örülök, hogy nagy múltú klubhoz kerültem


- Először is nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz kerültem, ahol érdemesnek tartottak arra, hogy felkérjenek erre a feladatra - nyilatkozta Prukner László.
- Az utóbbi egy évtized a ZTE FC legeredményesebb időszakát takarja, ez biztosítékot jelentett, hogy elvállaljam a feladatot. A csapat tagjaival már a múlt héten egyeztettem elgondolásaimról, aminek csak akkor van értelme, ha játékosok is elfogadják és a magukénak érzik. Ma még egyszer átvettük ezt. Például, hogy nem hadrendekben gondolkodom, hanem a játékhelyzetek megoldásában.

2 hozzászólás

Az első közös edzés


- Ma kora délután megtartotta első edzését Prukner László, csapatunk új vezetőedzője. A mintegy 30 perces erősítésből és 50 perc parkerdei futásból álló tréningen a kapusokon kívül Tököli, Turkovs, Hídvégi, Szakály, Bogunovic, Bulatovic, Máté, Hervás, Kocsárdi, Sherif, Kovács Gábor és Gergő, Csordás, Turcsik, Balázs, Bujor, Szalai, Ivan és Ahmet Delic, valamint Varga Róbert vettek részt. Meye a gaboni válogatottal készül, míg Kambernek torokgyulladás miatt kellett kihagynia az edzést.

2 hozzászólás

Prukner László: - Sikeres csapatot akarunk kialakítani


- Komoly kihívásnak tekintem a szerepvállalást - nyilatkozta Prukner László.
- Nem ez az első eset, hogy a ZTE-től megkerestek, ezt nagy megtiszteltetésnek tartom. Az elnök úrral több napon át egyeztettünk. Arra is kíváncsi vagyok, milyen állapotban van a csapat, igyekszem minden szempontból gyorsan feltérképezni az együttest, és megtalálni azokat a pozitívumokat, amelyekre építeni lehet. Hangsúlyozni szeretném: Csank mesternek nagy tisztelője vagyok, az együttest illetően pedig bízom benne, hogy előre tudunk lépni.

15 hozzászólás

Prukner László az új vezetőedző


A ZTE FC klubvezetése a mai napon minden - korábban még nyitott - kérdésben megegyezett Prukner Lászlóval, így a jövőben ő irányítja a csapat szakmai munkáját.

A szakember szerződésének aláírására hétfőn kerül sor, így hivatalosan attól az időponttól tekinthető a ZTE FC vezetőedzőjének.

A szakmai stáb összetételéről a héten születik döntés.
Hajrá ZTE!

37 hozzászólás

Változások a keretben


A tegnap éjfélkor lezárult átigazolási szezon utolsó órái igazán mozgalmasra sikerültek klubunknál. Hosszú éjszakába nyúló tárgyalás sorozat végén sikerült több játékossal is megerősíteni a keretet.

A 28 éves Hidvégi Sándor a Videotontól került csapatunkhoz és 2 éves szerződést kötött. A bal oldali védő reményeink szerint stabilabbá teszi majd védelmünket.
A 23 éves középpályás, Szakály Dénes szintén a Videotontól érkezik, egy évre kölcsönbe.

24 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004