Utánpótlás hétvége

  U19: Kaposvár - ZTE FC 6:0 (3:0)
  Macher - Jóna B. (Görbe 75'), Rózsa, Horváth M. - Meidl (Péntek 65'), Németh P., Szabó P., Kovács B. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös
  Bozsik József: - Gratulálok Waltner Robinak és a Kaposvárnak, teljesen megérdemelten lettek bajnokok, mert még a mai napon is győzelemre éhesen léptek pályára! Nekünk ebben a mérkőzésben benne volt az egész szezonunk, mezőnyben jól futballoztunk, azonban a kapuk előtt indiszponáltan, ezért nem tudtunk igazán eredményesek lenni. Sok gonddal küzdöttünk az év során, amiken csak időlegesen tudtunk úrrá lenni, ezért nem tudtunk jobb eredményt elérni, habár több vélemény szerint az egyik legjobb focit játszó csapat voltunk a mezőnyben. Annyi dolgom maradt, hogy megköszönjem mindenkinek a közös munkát és sok sikert kívánjak a következő szezonra!

  U17: Paks – ZTE FC 1:2 (0:0)
  ZTE FC: Kemes - Czuczi, Sebestyén, Németh E., Szép - Tuboly, Szökrönyös, Aczél - Temlén, Abért, Hegedűs
  Molnár Balázs: - Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményéhez, első hatba kerültünk messze a legfiatalabb átlagéletkorú csapattal, ami jó előjel a jövőre nézve! Ma a nagy meleg és a hosszú szezon miatt tompán, sok hibával futballoztunk, de mutatja a csapat erejét, hogy így is meg tudta nyerni a mérkőzést! Taktikailag az idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk. Sokat birtokoltuk a labdát, sok hátulról felépített támadást vezettünk és a második félidőben ez már gólhelyzetekben is megmutatkozott. Védekezésünk végig jól működött, mind a visszatámadásunk mind a kontra elleni védekezésünk nagyon tetszett.

  U16: Paksi FC - ZTE FC 5:1 (2:0)
  ZTE FC: Köcse B.(Kiss B. 69'), - Horváth E.(Fehér B.69'), Földvári L., Boncz B., Bekes G, - Buti T., Jóna M.(Őr M.59'), Kiss Á.(Szántó M.59') - Belső M.(Zubor D.46'), Karóczkai N., Bertalics E.
  Gl.: Őr M. 78'
  Mihalecz Péter: - Sok gyenge teljesítmény volt a csapatban, főleg hátul vétettünk döntő hibákat védekezésben kontra ellen. Ami a támadást illeti sok gólhelyzetet kidolgoztunk, de a kapu előtti határozatlanságunk miatt csak egy gólt rúgtunk. Tanulságos év volt ez számunkra, hiszen a fiatal játékosaim a saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy nem elég taktikai fegyelemről, koncentrációról, agresszivitásról beszélni, mindezt ki is kell vinni a pályára.

  U15: Gyirmót – ZTE FC 4:0
  ZTE FC: Németh Ervin - Németh Richárd,  Németh Dominik, Gyöngyösi, Angyal - Bekő, Szőke, Szekeres - Sohár, Péhl, Sinkó
  Csere: Dömötörfy
  Fujsz Ferenc: - A hazai csapat minden elemében jobb volt ma nálunk, megérdemelten győzték le a bajnokot. Köszönöm játékosaimnak az egész éves munkájukat, gratulálok a bajnoki címhez és jó pihenést a nyári szünetre.

  U14: Gyirmót SE - ZTE FC 4:2
  ZTE FC: Paksy Zsombor - Jóna Bence – Kotsis Levente Áron - Horváth Dávid ( 41' Kovács-Braun Rómeó ) - Csóka Dominik ( 46' Györe Levente ) - Szabó Barnabás - Gyarmati Márk - Bedővári Péter Pál - Filó Benedek - Bödő Zoltán - Millei Bálint - Madarász Máté
  Kovács Tamás: - Eddig nagyon megbízhatóan futballozó hátvédsor nagyon sok hibával játszott! Gratulálok az ellenfélnek, a hibákat ők kényszerítették ki.  Zalaegerszeg, 2017. Június 7., 16 óra 36

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Nem jön a Wes Ham United

Az előzetes felkészülési programban kérdőjellel szerepelt a West Ham United elleni edzőmérkőzés, mely sajnos mégsem valósul meg. Érdekesség, hogy az edzőmérkőzéseink sorában ez volt az első meccs, amellyel kapcsolatban szóbeli megegyezés történt még május közepén, az osztrák közvetítő cég feltételeit elfogadtuk. Sajnos az elmúlt hetekben szinte naponta ígérvényt kaptunk arra, hogy írásban is ( hivatalos szerződés keretein belül ) megkapjuk a megállapodást, de ez a mai napig nem történt meg. A kialakult helyzetre való tekintettel más csapatot keresünk arra a hétvégére, sajnáljuk, hogy így alakult, szerettünk volna Premier Ligás csapatot Zalaegerszegre hozni, ez most nem valósult meg.

Hajrá ZTE!
NBI-es játékossal erősítettünk

Rutinos, 31 éves középpályást igazolt csapatunk - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. Az Újpest FC-től Nagy Gábor érkezett, aki a Haladás, az MTK és az Újpest színeiben három híján 200 alkalommal lépett pályára az élvonalban, ezeken 15 gólt szerzett. A 2014-ben, a Kazahsztán elleni mérkőzésen a válogatottban is bemutatkozó játékossal 2+1 éves szerződést kötöttünk, tapasztalatával sokat segíthet csapatunknak. Sok sikert kék-fehér mezben! Hajrá ZTE!
Csapatunk edzőmérkőzései

Elkészült csapatunk felkészülési mérkőzéseinek menetrendje, melyben EGY kérdőjel továbbra is van, ez a kérdőjel remélhetőleg napokon belül kiegyenesedik... Hajrá ZTE!

07.02. vasárnap, 18.00, Amkar Perm ( orosz I. ), helyszín: Olbendorf (Ausztria ), 80 km,
07.05. szerda, 18.00, FK Drava ( szlovén II. ) , helyszín: Ptuj, 125 km,
07.07. péntek, 18.00, NK Slaven Belupo ( horvát I. ) helyszín: Kapronca, 130 km,
07.12. szerda, 18.00, NK Lendva, ( szlovén II. ) helyszín: Lendva, 50 km,
07.16. ?
07.19. szerda, 18.00, NK Hotizan ( szlovén III. ), helyszín: Hotizan, 65 km,
07.21 péntek, 17.00, Maccabi Petah Tikva ( izrael I. ), helyszín: Wenigzell, 130 km,
07.25. kedd, 18.00, NK Varteks Varasdin ( horvát II. ), helyszín: ZTE Aréna
Koszó Balázs az első igazolásunk

- 2+1 éves szerződést kötöttünk a jobb oldali védőként, de belső védőként is bevethető Koszó Balázzsal - tájékoztatta holnapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.
A 29 éves játékos a legutóbbi szezonban a Mosonmagyaróvár alapembere volt (egy meccs kivételével minden mérkőzést végigjátszott), de korábban játszott a Békéscsaba, a Dunaújváros és a Szigetszentmiklós, valamint a Kecskemét NBI-es csapatában is...
U8-as torna Ausztriában

Hétvégén a Sturm Graz által szervezett tornán szerepelt U8-as korosztályunk. Az elődöntőig menetelve, végül a 4. helyet sikerült megszerezni! A bronz meccsen büntető párbajban maradtunk alul az NK Olimpija Ljubljana ellen!

A csapat tagjai: Fritz Olivér, Molnár Milán, Szűcs Áron, Tóth Botond, Varga Soós Benedek, Nagy Roland, Csikós József, Nyári Ákos, Kis Szécsényi Benedek, Papp Péter, Táncos Barna. Edző: Orbán Attila
U9-es csapatunk a Lurkó kupán

Hétvégén a Lurkó kupán vettünk részt az U9-es csapatunkkal! A csoportban a 3.helyen végeztünk, így a másik csoport 2. helyezettjével találkoztunk a 8 közé jutásért,amit sikeresen vettünk. Következett a mérkőzés az elődöntőért,ahol sajnos 1:0-ra kikaptunk a Videotontól!

Így az U9-es csapat a 7. helyen végzett!
U14 rájátszás

U14-es csapatunk ma Budapesten a Goldball '94 FC ellen kezdte meg a rájátszást az I. osztályba kerülésért. Csapatunk a Németh - Jóna - Kotsis (Filó) - Dömötörfy - Csóka - Szabó - Kámi - Bedővári - Gyarmati - Csavari - Millei (Takács) összeállításban játszott. Juhász góljával korán megszerezték a vezetést a hazaiak, de Millei a második félidőben egyenlített, 1:1 maradt a végeredmény is. A visszavágón sokat számíthat az idegenbeli gól, a mérkőzésre szombaton 17 órakor kerül sor a ZTE Arénában.