Utánpótlás hétvége

  U19: Kaposvár - ZTE FC 6:0 (3:0)
  Macher - Jóna B. (Görbe 75'), Rózsa, Horváth M. - Meidl (Péntek 65'), Németh P., Szabó P., Kovács B. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös
  Bozsik József: - Gratulálok Waltner Robinak és a Kaposvárnak, teljesen megérdemelten lettek bajnokok, mert még a mai napon is győzelemre éhesen léptek pályára! Nekünk ebben a mérkőzésben benne volt az egész szezonunk, mezőnyben jól futballoztunk, azonban a kapuk előtt indiszponáltan, ezért nem tudtunk igazán eredményesek lenni. Sok gonddal küzdöttünk az év során, amiken csak időlegesen tudtunk úrrá lenni, ezért nem tudtunk jobb eredményt elérni, habár több vélemény szerint az egyik legjobb focit játszó csapat voltunk a mezőnyben. Annyi dolgom maradt, hogy megköszönjem mindenkinek a közös munkát és sok sikert kívánjak a következő szezonra!

  U17: Paks – ZTE FC 1:2 (0:0)
  ZTE FC: Kemes - Czuczi, Sebestyén, Németh E., Szép - Tuboly, Szökrönyös, Aczél - Temlén, Abért, Hegedűs
  Molnár Balázs: - Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményéhez, első hatba kerültünk messze a legfiatalabb átlagéletkorú csapattal, ami jó előjel a jövőre nézve! Ma a nagy meleg és a hosszú szezon miatt tompán, sok hibával futballoztunk, de mutatja a csapat erejét, hogy így is meg tudta nyerni a mérkőzést! Taktikailag az idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk. Sokat birtokoltuk a labdát, sok hátulról felépített támadást vezettünk és a második félidőben ez már gólhelyzetekben is megmutatkozott. Védekezésünk végig jól működött, mind a visszatámadásunk mind a kontra elleni védekezésünk nagyon tetszett.

  U16: Paksi FC - ZTE FC 5:1 (2:0)
  ZTE FC: Köcse B.(Kiss B. 69'), - Horváth E.(Fehér B.69'), Földvári L., Boncz B., Bekes G, - Buti T., Jóna M.(Őr M.59'), Kiss Á.(Szántó M.59') - Belső M.(Zubor D.46'), Karóczkai N., Bertalics E.
  Gl.: Őr M. 78'
  Mihalecz Péter: - Sok gyenge teljesítmény volt a csapatban, főleg hátul vétettünk döntő hibákat védekezésben kontra ellen. Ami a támadást illeti sok gólhelyzetet kidolgoztunk, de a kapu előtti határozatlanságunk miatt csak egy gólt rúgtunk. Tanulságos év volt ez számunkra, hiszen a fiatal játékosaim a saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy nem elég taktikai fegyelemről, koncentrációról, agresszivitásról beszélni, mindezt ki is kell vinni a pályára.

  U15: Gyirmót – ZTE FC 4:0
  ZTE FC: Németh Ervin - Németh Richárd,  Németh Dominik, Gyöngyösi, Angyal - Bekő, Szőke, Szekeres - Sohár, Péhl, Sinkó
  Csere: Dömötörfy
  Fujsz Ferenc: - A hazai csapat minden elemében jobb volt ma nálunk, megérdemelten győzték le a bajnokot. Köszönöm játékosaimnak az egész éves munkájukat, gratulálok a bajnoki címhez és jó pihenést a nyári szünetre.

  U14: Gyirmót SE - ZTE FC 4:2
  ZTE FC: Paksy Zsombor - Jóna Bence – Kotsis Levente Áron - Horváth Dávid ( 41' Kovács-Braun Rómeó ) - Csóka Dominik ( 46' Györe Levente ) - Szabó Barnabás - Gyarmati Márk - Bedővári Péter Pál - Filó Benedek - Bödő Zoltán - Millei Bálint - Madarász Máté
  Kovács Tamás: - Eddig nagyon megbízhatóan futballozó hátvédsor nagyon sok hibával játszott! Gratulálok az ellenfélnek, a hibákat ők kényszerítették ki.  Zalaegerszeg, 2017. Június 7., 16 óra 36

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Iskolai füzetek elsősöknek!

Ahogy az elmúlt években mindig, úgy - a Göcsej Nyomda támogatásával - az idén is készülnek az elsős kisiskolásoknak szánt kockás és vonalas füzetek. A füzeteket az iskolakezdés után játékosaink személyesen viszik majd ki az osztályokba, reméljük sok gyermeket látunk majd a későbbiekben szurkolóként vagy labdarúgóként a ZTE pályán. A füzetek térítésmentesek és a csapatposzteren kívül tartalmazzák a játékosok portréit és a csapat sorsolását is. Hajrá ZTE!
Csákvárra utazunk

Holnap 19 órakor hétközi fordulóval folytatódik a Merkantil Bank NBII-es bajnokság. Csapatunk Csákvárra utazik, ahol eddig nem sok babér termett a Zetének, itt az ideje végre nyernünk. Az eddigi 4 lejátszott csákvári bajnokin 2 döntetlen mellett két vereséget jegyezhettünk, a győzelemhez tavaly novemberben jártunk a legközelebb, akkor Ekker korai góljával vezettünk, amit Molnár egalizált, fordulás után Bobál újra megszerezte a vezetést, de a lefújás előtt Molnár ismét egyenlített. Végig koncentrált játékkal, a vasárnapihoz hasonló harcossággal kell pályára lépnünk. A meccset Dr. Kovács Gergely vezeti, segítői Király Zsolt és Kis Zoltán lesznek. Hajrá ZTE!
ZTE-s ajándék kisiskolásoknak és óvodásoknak

Az előző évhez hasonlóan a ZTE FC ezúttal is szeretne kedveskedni és segíteni az általános iskolát most kezdő vagy már alsó tagozatba járó gyermekeknek. A szombati, ZTE FC - BFC Siófok mérkőzésre kilátogató gyermekek a Déli Tribün Főbejáratánál 200 db ZTE-s hátizsákot kapnak ajándékba, ehhez mindössze az szükséges, hogy névre szóló (térítésmentes) regisztrációs jegyet váltsanak a pénztárban...
Kapustoborzó

Vlaszák Géza a ZTE FC kapusedzője és Kópicz László, a ZTE FC egykori játékosa várnak minden fiatal kapuspalántát a ZTE Aréna mögötti edzőpályán 2017. augusztus 17-én, csütörtökön 15 órától.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges a 06 30 905 5506 telefonszámon.

Hajrá ZTE!
ZTE FC - Al-Arabi 4:1

A heti programba illeszkedő katari első osztályú csapat (Al-Arabi) elleni edzőmérkőzés reméljük, a hétvégi Kisvárda elleni bajnokira való felkészülést is jól szolgálta.

Hajrá ZTE!
Sèrültjeink állapota

Paudits Patrik térdszalag-szakadása fél év kihagyást vetített előre, Patrik mentalitásának köszönhetően a rehabilitációja rohamosan halad, természetesen elsődleges, hogy végigcsinálja a számára tervezett programot, de nem lenne meglepő, ha a visszatérése előbb lenne a vártnál.
 

Patvaros Zsolt hosszú, elhúzódó, kellemetlen gyulladásos...
Edzőmérkőzés holnap

Holnap 18 órakor a ZTE Arénában a katari Al Arabi első osztályú csapatát fogadjuk edzőmérkőzésen.

A belépés dijtalan, a Déli I. és II. szektor kerül megnyitásra. Büfé üzemel.

Hajrá ZTE!