ZTE FC - Újpest FC fontos tudnivalók

  A ZTE FC - Újpest FC szombati kupamérkőzés kapcsán kérdeztük az előkészületekről és a tudnivalókról Tóth Krisztiánt, a ZTE FC rendezvényeit szervező munkatársát: - Évek óta nem volt kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzés a ZTE Arénában, ezért kicsit le kellett "porolnunk" az erre vonatkozó szabályokat és az előkészületeket is ennek szellemében kellett megtennünk.

  A ZTE és az Újpest közötti szurkolói kapcsolatot hagyományosan a rivalizálás jellemzi, ezt fokozza még, hogy míg minket a Fradi szurkolókhoz köt barátság, az Újpest a Haladás szurkolóival ápol jó kapcsolatot. A sorsolás után mindkét tábor elkezdte a mérkőzésre a szervezkedést, hiszen 2017-ben a csapatok számára ez lesz az első tétmeccs.

  Előzetes információink szerint mind az Újpest, mind pedig a ZTE szurkolóit kiegészítik más csapatok szurkolói csoportjai is, ezért is lesz különösen "éles" a szombati mérkőzés. Az elmúlt időszakban szinte heti rendszerességgel egyeztettünk mind az Újpest, mind a rendőrség képviselőivel és fentiek miatt egységes volt az álláspont, hogy a mérkőzést kiemelt biztonsági kockázatúvá szeretnénk minősíteni. Ez meg is történt, így ennek megfelelően kell eljárnunk.

  A jegyértékesítés múlt héten elkezdődött, az újpestiek online módon illetve személyesen az általuk megjelölt helyeken tudnak belépőjegyeket váltani, számukra helyszínin jegyvásárlás nem lesz. A ZTE FC szurkolói szintén online tudnak jegyeket venni illetve a klubirodában is kaphatóak már a jegyek. Szurkolói kártya csak online vásárlás esetén kötelező, személyes jegyvásárlásnál a törvényben előírt alapadatok (név, születési hely és idő) megadása szükséges. Mivel kiemelt mérkőzésről van szó, a bejáratoknál minden esetben összevetik a kollégák a személyes adatokat a jegyen szereplő adatokkal, azon személyek kiszűrése miatt, akik nem feltétlenül azért érkeznek, hogy a csapatokat buzdítsák... Mindez azt is jelenti, hogy a beléptetés várhatóan lényegesen lassabb lesz.

  Bár már 3 éve folyamatosan kérjük, sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon kevesen élnek az elővétel lehetőségével, pedig ezt mindig biztosítjuk a mérkőzések előtt. A szombati meccsre is már kaphatók a jegyek, pénteken pedig 9-től 17 óráig, szombaton pedig 9 órától a főpénztár is nyitva lesz. Azt tudom mondani, hogy a mérkőzésre mindenki be fog jutni, viszont aki az utolsó 15-20 percben érkezik, annak biztosan sorba kell állnia és nem fogja látni a mérkőzést a kezdéstől. Hogy adatokat is mondjak, elővételben eddig összesen 30 hazai szurkoló vásárolt belépőjegyet... Az újpesti jegyek viszont szépen fogynak, 500-600 vendégszurkolóra biztosan számíthatunk. Továbbra is kérünk mindenkit, hogy belépőjegyét elővételben vásárolja meg, ezzel jelentős időt spórol majd a beléptetésnél. Személyi azonosságot igazoló okmány mindenkinél legyen, ezt célszerű is előkészíteni, ezzel szintén gyorsítva a beléptetést. A szezonbérletek érvényesek a mérkőzésre! Kérünk mindenkit a pályarendszabályok betartására, sportszerű szurkolást kívánunk!  Zalaegerszeg, 2017. Február 6., 11 óra 23

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

ZTE Shop nyitás!!!

Pénteken megnyílik a ZTE FC hivatalos boltja az Október 6. téren, az új klubházban. A héten nyitva: péntek 14-18 óra között, szombaton 9-13 óra között. Vasárnap a shop termékei megvásárolhatók a ZTE Aréna büféiben a Nyíregyháza elleni mérkőzésünk alatt. Mindenkit szeretettel várunk. Hajrá ZTE!
ZTE FC siker a Bolemányi János emléktornán!

A ZTE legendás kapusának emlékére hagyományosan megrendezett öregfiúk emléktornát idén a ZTE FC Öregfiúk csapata nyerte meg.

A színvonalas futballt hozó találkozókon sok volt élvonalbeli labdarúgó találkozhatott újra, és mutathatta meg tudását a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban a szépszámú kilátogató nézőseregnek.
Siófokon kezdünk holnap

Holnap 14 órakor csapatunk Siófokon megkezdi a Merkantil Bank NBII-es bajnokság tavaszi szezonját. Tavaly Siófokon 1:0-ra kikaptunk, tavasszal aztán a ZTE Arénában 3:0-ás győzelemmel vágtunk vissza. Nagyon fontos lesz a jó kezdés, bízunk abban, hogy pontokkal távozunk a Balaton partról. A mérkőzést Gaál Ákos vezeti, segítői Hidbauer Roland és Bertalan Dávid lesznek. Hajrá ZTE!
Félmilliós büntetés...

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) február 14-i ülésén az alábbi határozatokat hozta (Magyar Kupa):

A ZTE - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a ZTE-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért (szurkolói pirotechnikai eszközöket vittek be és használtak a stadionban) büntette a bizottság, valamint azért, mert szurkolói másokat megbotránkoztató magatartást tanúsítottak...
Rutinos védő érkezik, Daru távozik

Az átigazolási időszak végén teljessé vált csapatunk kerete, az utolsó napokban Diósgyőrből Oláh Bálint érkezett kölcsönbe, az MTK-tól a 20 éves középpályás, Szatmári István csatlakozott a kerethez. Daru Bence szerződést hosszabbított, de a tavaszt az NBI-es Pakson tölti kölcsönben, onnan pedig a rutinos védő, Kovács Gábor érkezett a nyárig, akinek eddig 177 NBI-es mérkőzés van a háta mögött...
Hamarosan nyitunk!

Nagy előrelépés klubunk életében, hogy végre megnyit a ZTE FC hivatalos ajándékboltja. A shop nyitásával kapcsolatos részletekről hamarosan beszámolunk, addig néhány kép ízelítőnek a választékból...

Hajrá ZTE!
ZTE FC - Újpest FC - HAZAI jegyinformációk

A szombati nap közeledtével fontos újra megemlíteni, hogy a belépőjegyeket elővételben érdemes megvásárolni, a sorban állás elkerülése érdekében. Klubkártya a vásárláshoz nem kötelező, de a három alapadat ( név, születési hely és idő ) megadása szükséges.

Jegyek kaphatók:
A ZTE FC klubirodájában 9-től 16 óráig, a ZTE Aréna Főpénztárban pénteken 9-től 17 óráig...