ZTE FC - Újpest FC fontos tudnivalók

  A ZTE FC - Újpest FC szombati kupamérkőzés kapcsán kérdeztük az előkészületekről és a tudnivalókról Tóth Krisztiánt, a ZTE FC rendezvényeit szervező munkatársát: - Évek óta nem volt kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzés a ZTE Arénában, ezért kicsit le kellett "porolnunk" az erre vonatkozó szabályokat és az előkészületeket is ennek szellemében kellett megtennünk.

  A ZTE és az Újpest közötti szurkolói kapcsolatot hagyományosan a rivalizálás jellemzi, ezt fokozza még, hogy míg minket a Fradi szurkolókhoz köt barátság, az Újpest a Haladás szurkolóival ápol jó kapcsolatot. A sorsolás után mindkét tábor elkezdte a mérkőzésre a szervezkedést, hiszen 2017-ben a csapatok számára ez lesz az első tétmeccs.

  Előzetes információink szerint mind az Újpest, mind pedig a ZTE szurkolóit kiegészítik más csapatok szurkolói csoportjai is, ezért is lesz különösen "éles" a szombati mérkőzés. Az elmúlt időszakban szinte heti rendszerességgel egyeztettünk mind az Újpest, mind a rendőrség képviselőivel és fentiek miatt egységes volt az álláspont, hogy a mérkőzést kiemelt biztonsági kockázatúvá szeretnénk minősíteni. Ez meg is történt, így ennek megfelelően kell eljárnunk.

  A jegyértékesítés múlt héten elkezdődött, az újpestiek online módon illetve személyesen az általuk megjelölt helyeken tudnak belépőjegyeket váltani, számukra helyszínin jegyvásárlás nem lesz. A ZTE FC szurkolói szintén online tudnak jegyeket venni illetve a klubirodában is kaphatóak már a jegyek. Szurkolói kártya csak online vásárlás esetén kötelező, személyes jegyvásárlásnál a törvényben előírt alapadatok (név, születési hely és idő) megadása szükséges. Mivel kiemelt mérkőzésről van szó, a bejáratoknál minden esetben összevetik a kollégák a személyes adatokat a jegyen szereplő adatokkal, azon személyek kiszűrése miatt, akik nem feltétlenül azért érkeznek, hogy a csapatokat buzdítsák... Mindez azt is jelenti, hogy a beléptetés várhatóan lényegesen lassabb lesz.

  Bár már 3 éve folyamatosan kérjük, sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon kevesen élnek az elővétel lehetőségével, pedig ezt mindig biztosítjuk a mérkőzések előtt. A szombati meccsre is már kaphatók a jegyek, pénteken pedig 9-től 17 óráig, szombaton pedig 9 órától a főpénztár is nyitva lesz. Azt tudom mondani, hogy a mérkőzésre mindenki be fog jutni, viszont aki az utolsó 15-20 percben érkezik, annak biztosan sorba kell állnia és nem fogja látni a mérkőzést a kezdéstől. Hogy adatokat is mondjak, elővételben eddig összesen 30 hazai szurkoló vásárolt belépőjegyet... Az újpesti jegyek viszont szépen fogynak, 500-600 vendégszurkolóra biztosan számíthatunk. Továbbra is kérünk mindenkit, hogy belépőjegyét elővételben vásárolja meg, ezzel jelentős időt spórol majd a beléptetésnél. Személyi azonosságot igazoló okmány mindenkinél legyen, ezt célszerű is előkészíteni, ezzel szintén gyorsítva a beléptetést. A szezonbérletek érvényesek a mérkőzésre! Kérünk mindenkit a pályarendszabályok betartására, sportszerű szurkolást kívánunk!  Zalaegerszeg, 2017. Február 6., 11 óra 23

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Hétközi forduló

Csapatunk a héten két bajnoki mérkőzést is játszik, holnap a Cegléddel találkozunk Albertirsán, mivel a hazaiak pályáját felújítják.

A Cegléd jelenleg a "legjobb" kieső helyen áll, így minden bizonnyal mindent megtesz a győzelemért. Viharos pár napon vannak túl, hiszen Nagy Mihály vezetőedző a hétvégi mérkőzés után lemondott, így Miskei Attila irányítja tovább a ceglédieket.
Vasárnap tűzriadó gyakorlat

Tisztelt Szurkolóink!

Jogszabályi kötelezettségnek eleget téve, a stadion átalakítása miatt tűzriadó gyakorlat lebonyolítását kell végrehajtani a ZTE Arénában. A katasztrófavédelem kikötése alapján, a kiürítést egy rendezvény alkalmával kell elvégezni, a határidők betartása miatt erre a most vasárnap megrendezésre kerülő mérkőzésen kerül sor.
Vasárnap ZTE - Szeged - hölgyeknek térítésmentesen!

A mérkőzésre a Nőnap alkalmából hölgy szurkolóink térítésmentesen léphetnek a ZTE Arénába (regisztrációs jegy váltása viszont továbbra is kötelező) .

A mérkőzésre a jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon már megvásárolhatók illetve a Dísz téri jegypénztárban kaphatók munkaidőben. Hajrá ZTE!
Holnap Dorogon folytatódik a pontvadászat

Csapatunk holnap 14.30-kor Dorogon lép pályára. Az újonc csapatot itthon augusztusban fogadtuk, akkor Babati, Szakály és Forgács góljaira csak Szedlár tudott a mérkőzés végén válaszolni, így magabiztosan győztünk 3:1-re. Egy hasonló győzelemmel biztosan elégedettek lennénk, de ez korántsem lesz egyszerű, a hazaiak otthon mindenkire veszélyesek.
ZTE FC - Nyíregyháza összefoglaló

A ZTE FC - Nyíregyháza 3:1 mérkőzés összefoglalója az alábbi linkre kattintva megtekinthető:

http://www.m4sport.hu/2017/02/26/sajat-helyzetebol-is-golt-kapott-a-nyiregyhaza/

Hajrá ZTE!
Nagyszerű győzelem: ZTE FC - Nyíregyháza Spartacus 3:1

Igazi ki-ki mérkőzésre került sor tegnap a ZTE Arénában a TV nyilvánossága előtt. Mindkét csapatnak égetően kellett a három pont, ennek megfelelően egymásnak estek a csapatok. A vendégek kezdtek aktívabban, de hamar átvettük a kezdeményezést. Jakab először a kapufát találta el, majd Paudits gólba tartó lövésébe ért bele egy védő, érett a gólunk, ami a 34.percben meg is született. Nagy Tamás remek labdáját Jakab lőtte a hosszúba, 1:0.
ZTE Aréna Stadionavató Gála 2017. március 25-én, szombaton

A programból:
- Zala megyei közéleti válogatott - Zala megyei női válogatott mérkőzés
- Szász Kitti freestyle világbajnok műsora
- Három csapatos torna ( 3x45 p ) a ZTE FC, a DAC 1904 Dunaszerdahely és az SK Puntigamer Sturm Graz részvételével

Részletek később... Hajrá ZTE!