ZTE FC-NK Zagreb 2:3 (2:0)

  ZTE FC: Szappanos (Fadgyas) - Angyal (Rózsa R.), Króner, Forgács (Polényi), Deutsch - Bedi, Nagy T., Végh (Ágoston) - Babati (Nikitscher T.), Bobál, Ekker (Horváth L.)
  Gólszerzők: Babati, Bobál, illetve Sehc (2, az egyiket 11-esből), Matijasevic.

  Bajnoki főpróbát tartott csapatunk az NK Zagreb csapata ellen a ZTE Aréna mögötti műfüves pályán. A két csapat 15 éve találkozott utoljára, azokra a meccsekre a mai napig emlékszik mindenki, most a zágrábiak is a másodosztályban küzdenek.

  Úgy kezdtünk, ahogy az majd elvárható lesz hazai pályán, az első 20 percben beszorítottuk a vendégeket, Babati pedig remek gólt szerzett a 9. percben. Fokozatosan vették át a kezdeményezért a horvátok, de igazi helyzetig nem jutottak. A félidő végén egy nagyon szép akció után Bobál megduplázta az előnyünket. Fordulás után a Zágrás szinte teljes sort cserélt, Csató Sándor pedig az U19 csapatunk több játékosát is szerette volna megnézni a felnőttek között, Nikitscher, Horváth és Rózsa is bemutatkozhatott a patinás csapat ellen. Az összeszokottság hiánya meglátszott csapatunkon, 11-esből szépítettek, majd egy nagy védelmi hibát kihasználva egyenlítettek. Döntetlenszagú volt a mérkőzés, de Fadgyas bravúrjaira is szükség volt a végén, hogy a győztes vendégól ne szülessen meg. Az utolsó percben azonban már ő is tehetetlen volt, egy beívelés után egy fejest óriási bravúrral még hárított, de a kipattanót már nem hibázták el a vendégek.

  Tanulságos mérkőzés volt, kifejezetten jó első félidővel, amire lehet alapozni, pláne, ha a sérültjeink is végre visszatérnek a pályára. Hajrá ZTE!  Zalaegerszeg, 2017. Február 5., 13 óra 46

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

ZTE Shop nyitás!!!

Pénteken megnyílik a ZTE FC hivatalos boltja az Október 6. téren, az új klubházban. A héten nyitva: péntek 14-18 óra között, szombaton 9-13 óra között. Vasárnap a shop termékei megvásárolhatók a ZTE Aréna büféiben a Nyíregyháza elleni mérkőzésünk alatt. Mindenkit szeretettel várunk. Hajrá ZTE!
ZTE FC siker a Bolemányi János emléktornán!

A ZTE legendás kapusának emlékére hagyományosan megrendezett öregfiúk emléktornát idén a ZTE FC Öregfiúk csapata nyerte meg.

A színvonalas futballt hozó találkozókon sok volt élvonalbeli labdarúgó találkozhatott újra, és mutathatta meg tudását a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban a szépszámú kilátogató nézőseregnek.
Siófokon kezdünk holnap

Holnap 14 órakor csapatunk Siófokon megkezdi a Merkantil Bank NBII-es bajnokság tavaszi szezonját. Tavaly Siófokon 1:0-ra kikaptunk, tavasszal aztán a ZTE Arénában 3:0-ás győzelemmel vágtunk vissza. Nagyon fontos lesz a jó kezdés, bízunk abban, hogy pontokkal távozunk a Balaton partról. A mérkőzést Gaál Ákos vezeti, segítői Hidbauer Roland és Bertalan Dávid lesznek. Hajrá ZTE!
Félmilliós büntetés...

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) február 14-i ülésén az alábbi határozatokat hozta (Magyar Kupa):

A ZTE - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a ZTE-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért (szurkolói pirotechnikai eszközöket vittek be és használtak a stadionban) büntette a bizottság, valamint azért, mert szurkolói másokat megbotránkoztató magatartást tanúsítottak...
Rutinos védő érkezik, Daru távozik

Az átigazolási időszak végén teljessé vált csapatunk kerete, az utolsó napokban Diósgyőrből Oláh Bálint érkezett kölcsönbe, az MTK-tól a 20 éves középpályás, Szatmári István csatlakozott a kerethez. Daru Bence szerződést hosszabbított, de a tavaszt az NBI-es Pakson tölti kölcsönben, onnan pedig a rutinos védő, Kovács Gábor érkezett a nyárig, akinek eddig 177 NBI-es mérkőzés van a háta mögött...
Hamarosan nyitunk!

Nagy előrelépés klubunk életében, hogy végre megnyit a ZTE FC hivatalos ajándékboltja. A shop nyitásával kapcsolatos részletekről hamarosan beszámolunk, addig néhány kép ízelítőnek a választékból...

Hajrá ZTE!
ZTE FC - Újpest FC - HAZAI jegyinformációk

A szombati nap közeledtével fontos újra megemlíteni, hogy a belépőjegyeket elővételben érdemes megvásárolni, a sorban állás elkerülése érdekében. Klubkártya a vásárláshoz nem kötelező, de a három alapadat ( név, születési hely és idő ) megadása szükséges.

Jegyek kaphatók:
A ZTE FC klubirodájában 9-től 16 óráig, a ZTE Aréna Főpénztárban pénteken 9-től 17 óráig...