ZTE FC-NK Zagreb 2:3 (2:0)

  ZTE FC: Szappanos (Fadgyas) - Angyal (Rózsa R.), Króner, Forgács (Polényi), Deutsch - Bedi, Nagy T., Végh (Ágoston) - Babati (Nikitscher T.), Bobál, Ekker (Horváth L.)
  Gólszerzők: Babati, Bobál, illetve Sehc (2, az egyiket 11-esből), Matijasevic.

  Bajnoki főpróbát tartott csapatunk az NK Zagreb csapata ellen a ZTE Aréna mögötti műfüves pályán. A két csapat 15 éve találkozott utoljára, azokra a meccsekre a mai napig emlékszik mindenki, most a zágrábiak is a másodosztályban küzdenek.

  Úgy kezdtünk, ahogy az majd elvárható lesz hazai pályán, az első 20 percben beszorítottuk a vendégeket, Babati pedig remek gólt szerzett a 9. percben. Fokozatosan vették át a kezdeményezért a horvátok, de igazi helyzetig nem jutottak. A félidő végén egy nagyon szép akció után Bobál megduplázta az előnyünket. Fordulás után a Zágrás szinte teljes sort cserélt, Csató Sándor pedig az U19 csapatunk több játékosát is szerette volna megnézni a felnőttek között, Nikitscher, Horváth és Rózsa is bemutatkozhatott a patinás csapat ellen. Az összeszokottság hiánya meglátszott csapatunkon, 11-esből szépítettek, majd egy nagy védelmi hibát kihasználva egyenlítettek. Döntetlenszagú volt a mérkőzés, de Fadgyas bravúrjaira is szükség volt a végén, hogy a győztes vendégól ne szülessen meg. Az utolsó percben azonban már ő is tehetetlen volt, egy beívelés után egy fejest óriási bravúrral még hárított, de a kipattanót már nem hibázták el a vendégek.

  Tanulságos mérkőzés volt, kifejezetten jó első félidővel, amire lehet alapozni, pláne, ha a sérültjeink is végre visszatérnek a pályára. Hajrá ZTE!  Zalaegerszeg, 2017. Február 5., 13 óra 46

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Hétközi forduló

Csapatunk a héten két bajnoki mérkőzést is játszik, holnap a Cegléddel találkozunk Albertirsán, mivel a hazaiak pályáját felújítják.

A Cegléd jelenleg a "legjobb" kieső helyen áll, így minden bizonnyal mindent megtesz a győzelemért. Viharos pár napon vannak túl, hiszen Nagy Mihály vezetőedző a hétvégi mérkőzés után lemondott, így Miskei Attila irányítja tovább a ceglédieket.
Vasárnap tűzriadó gyakorlat

Tisztelt Szurkolóink!

Jogszabályi kötelezettségnek eleget téve, a stadion átalakítása miatt tűzriadó gyakorlat lebonyolítását kell végrehajtani a ZTE Arénában. A katasztrófavédelem kikötése alapján, a kiürítést egy rendezvény alkalmával kell elvégezni, a határidők betartása miatt erre a most vasárnap megrendezésre kerülő mérkőzésen kerül sor.
Vasárnap ZTE - Szeged - hölgyeknek térítésmentesen!

A mérkőzésre a Nőnap alkalmából hölgy szurkolóink térítésmentesen léphetnek a ZTE Arénába (regisztrációs jegy váltása viszont továbbra is kötelező) .

A mérkőzésre a jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon már megvásárolhatók illetve a Dísz téri jegypénztárban kaphatók munkaidőben. Hajrá ZTE!
Holnap Dorogon folytatódik a pontvadászat

Csapatunk holnap 14.30-kor Dorogon lép pályára. Az újonc csapatot itthon augusztusban fogadtuk, akkor Babati, Szakály és Forgács góljaira csak Szedlár tudott a mérkőzés végén válaszolni, így magabiztosan győztünk 3:1-re. Egy hasonló győzelemmel biztosan elégedettek lennénk, de ez korántsem lesz egyszerű, a hazaiak otthon mindenkire veszélyesek.
ZTE FC - Nyíregyháza összefoglaló

A ZTE FC - Nyíregyháza 3:1 mérkőzés összefoglalója az alábbi linkre kattintva megtekinthető:

http://www.m4sport.hu/2017/02/26/sajat-helyzetebol-is-golt-kapott-a-nyiregyhaza/

Hajrá ZTE!
Nagyszerű győzelem: ZTE FC - Nyíregyháza Spartacus 3:1

Igazi ki-ki mérkőzésre került sor tegnap a ZTE Arénában a TV nyilvánossága előtt. Mindkét csapatnak égetően kellett a három pont, ennek megfelelően egymásnak estek a csapatok. A vendégek kezdtek aktívabban, de hamar átvettük a kezdeményezést. Jakab először a kapufát találta el, majd Paudits gólba tartó lövésébe ért bele egy védő, érett a gólunk, ami a 34.percben meg is született. Nagy Tamás remek labdáját Jakab lőtte a hosszúba, 1:0.
ZTE Aréna Stadionavató Gála 2017. március 25-én, szombaton

A programból:
- Zala megyei közéleti válogatott - Zala megyei női válogatott mérkőzés
- Szász Kitti freestyle világbajnok műsora
- Három csapatos torna ( 3x45 p ) a ZTE FC, a DAC 1904 Dunaszerdahely és az SK Puntigamer Sturm Graz részvételével

Részletek később... Hajrá ZTE!