Bolemányi János öregfiúk torna

  Bolemányi János öregfiúk labdarúgó emléktorna lesz 2017.február 18-án szombaton 9 órától a Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnokban.
  A részvevő csapatok: Haladás VSE, Nagykanizsa, Keszthely, Andráshida és a ZTE FC.
  Minden régi ZTE játékost, szurkolót, szimpatizánst szeretettel várunk. Hajrá ZTE!  Zalaegerszeg, 2017. Február 3., 14 óra 0

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

ZTE Shop nyitás!!!

Pénteken megnyílik a ZTE FC hivatalos boltja az Október 6. téren, az új klubházban. A héten nyitva: péntek 14-18 óra között, szombaton 9-13 óra között. Vasárnap a shop termékei megvásárolhatók a ZTE Aréna büféiben a Nyíregyháza elleni mérkőzésünk alatt. Mindenkit szeretettel várunk. Hajrá ZTE!
ZTE FC siker a Bolemányi János emléktornán!

A ZTE legendás kapusának emlékére hagyományosan megrendezett öregfiúk emléktornát idén a ZTE FC Öregfiúk csapata nyerte meg.

A színvonalas futballt hozó találkozókon sok volt élvonalbeli labdarúgó találkozhatott újra, és mutathatta meg tudását a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban a szépszámú kilátogató nézőseregnek.
Siófokon kezdünk holnap

Holnap 14 órakor csapatunk Siófokon megkezdi a Merkantil Bank NBII-es bajnokság tavaszi szezonját. Tavaly Siófokon 1:0-ra kikaptunk, tavasszal aztán a ZTE Arénában 3:0-ás győzelemmel vágtunk vissza. Nagyon fontos lesz a jó kezdés, bízunk abban, hogy pontokkal távozunk a Balaton partról. A mérkőzést Gaál Ákos vezeti, segítői Hidbauer Roland és Bertalan Dávid lesznek. Hajrá ZTE!
Félmilliós büntetés...

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) február 14-i ülésén az alábbi határozatokat hozta (Magyar Kupa):

A ZTE - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a ZTE-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos előírások megsértéséért (szurkolói pirotechnikai eszközöket vittek be és használtak a stadionban) büntette a bizottság, valamint azért, mert szurkolói másokat megbotránkoztató magatartást tanúsítottak...
Rutinos védő érkezik, Daru távozik

Az átigazolási időszak végén teljessé vált csapatunk kerete, az utolsó napokban Diósgyőrből Oláh Bálint érkezett kölcsönbe, az MTK-tól a 20 éves középpályás, Szatmári István csatlakozott a kerethez. Daru Bence szerződést hosszabbított, de a tavaszt az NBI-es Pakson tölti kölcsönben, onnan pedig a rutinos védő, Kovács Gábor érkezett a nyárig, akinek eddig 177 NBI-es mérkőzés van a háta mögött...
Hamarosan nyitunk!

Nagy előrelépés klubunk életében, hogy végre megnyit a ZTE FC hivatalos ajándékboltja. A shop nyitásával kapcsolatos részletekről hamarosan beszámolunk, addig néhány kép ízelítőnek a választékból...

Hajrá ZTE!
ZTE FC - Újpest FC - HAZAI jegyinformációk

A szombati nap közeledtével fontos újra megemlíteni, hogy a belépőjegyeket elővételben érdemes megvásárolni, a sorban állás elkerülése érdekében. Klubkártya a vásárláshoz nem kötelező, de a három alapadat ( név, születési hely és idő ) megadása szükséges.

Jegyek kaphatók:
A ZTE FC klubirodájában 9-től 16 óráig, a ZTE Aréna Főpénztárban pénteken 9-től 17 óráig...