Ma U21 kulcsmeccs Veszprémben: Veszprém - ZTE FC 1:3

  Ma U21-es csapatunk Veszprémben lépett pályára sors döntő mérkőzésen. Csapatunk 3:1-re diadalmaskodott, ezzel bajnokok lettünk csoportunkban!

  ZTE FC: Kalmár Adrián - Pajor Imre, Potyi Gábor, Kovács László, Varga Márk - Szi Péter Zsolt, Tóth Benjámin - Szántó Ákos, Holdampf Gergő, Bíró András - Babati Benjamin
  Csere: Bedi Bence, Ferencz Bálint, Horváth Szabolcs, Horváth Valentin, Dufka Dániel, Pesti Attila, Hársfalvi András


  Vezetőedző: Fujsz Ferenc

  Góllövők: Szi Péter (10'), Babati Benjamin (12'), Bedi Bence (79')

  A rájátszás első mérkőzése 2014.06.11-én, szerdán a Gyirmót ellen lesz a ZTE arénában! Gratulálunk a Csapatnak!

  Hajrá Fiúk, Hajrá ZTE!

  Zalaegerszeg, 2014. Június 7., 11 óra 27

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

U21: kezdődik a rájátszás
U21-es bajnokcsapatunk holnap megkezdi a feljutásért zajló mérkőzések első párharcát. 17 órakor a Gyirmót csapatát fogadjuk a ZTE Arénában, a visszavágóra szombaton 11 órakor kerül sor Gyirmóton.

Bízunk benne, hogy sikerrel megvívjuk az első kört, akkor jövő héten már a feljutást közvetlenül eldöntő párharc következik, a Dunaújváros - Kozármisleny meccse győztesével.


Olasz utánpótlás tornán voltunk
Június 6. és 9. között a ZTE FC 4 csapatával is részt vett az olaszországi Lido di Jesoloban megrendezett Jesolo Cup utánpótlás nemzetközi tornán. A helyszínen 6 nemzet közel 50 csapattal képviseltette magát.

A Molnár Balázs és Csóka Zsolt vezette U14-es csapat korosztályában megnyerte a tornát, míg Dobos Sándor U13-as csapata a harmadik helyet szerezte meg.


Dorogi Diófa - ZTE FC 5:2
Sajnos nem sikerült a bravúr, lányaink 5:2 arányban alulmaradtak Dorogon az NBI-ért vívott osztályozó mérkőzés visszavágóján.

A hazaiak Nagy duplájával kétgólos előnyre tettek szert, amire Kerkai Dóra még a szünet előtt tudott válaszolni. A fordulás után azonban a Dorog szlovák légiósa is kétszer betalált, ami eldöntötte a párharcot... Hiába szépítettünk Boda Patrícia révén, a vége 5:2-es vereség lett...


Ma U21 kulcsmeccs Veszprémben: Veszprém - ZTE FC 1:3
Ma U21-es csapatunk Veszprémben lépett pályára sors döntő mérkőzésen. Csapatunk 3:1-re diadalmaskodott, ezzel bajnokok lettünk csoportunkban!

ZTE FC: Kalmár Adrián - Pajor Imre, Potyi Gábor, Kovács László, Varga Márk - Szi Péter Zsolt, Tóth Benjámin - Szántó Ákos, Holdampf Gergő, Bíró András - Babati Benjamin
Csere: Bedi Bence, Ferencz Bálint, Horváth Szabolcs, Horváth Valentin, Dufka Dániel, Pesti Attila, Hársfalvi AndrásHajdú biztosan távozik
Két év után távozik csapatunktól Hajdú Norbert (összesen három évet töltött kék-fehérben), akinek köszönjük az itt töltött éveit és további sportsikereket kívánunk.

A klubvezetés minden játékossal egyeztetett a jövőt és a célokat illetően, a lejárt szerződésű labdarúgók (Preklet, Holdampf) megkapták ajánlataikat, melyekre a vezetők várják a válaszokat. Slukának szintén lejárt a szerződése, de az ő hosszabbítására nincs sok lehetőség, hiszen az NBII-ben életben van az a szabály, mely szerint külföldi labdarúgó igazolása esetén a klub elesik a központi bevételektől.


Holnap U21 kulcsmeccs Veszprémben
Holnap Veszprémben lehet bajnok U21-es csapatunk, akik a felnőtt keretben már szereplő játékosokkal megerősítve szeretnék kiharcolni a győzelmet. Csak győzelemmel lehet biztos az első helyünk de a dobogós Veszprém is biztosan presztízst csinál a mérkőzésből (a rivális Sopron ősszel egyébként 4:0-ra verték).
Amennyiben csapatunk győz, úgy a rájátszás első körében a Gyirmótot fogadjuk szerdán 17 órakor a ZTE Arénában.


U21 győzelem, U17: Bajnokcsapat
Tegnap a ZTE Arénában játszott U17-es és U21-es csapatunk a Mosonmagyaróvár csapata elleni.

Az U17-esek 16:1-re verték a vendégeket, ezzel a győzelemmel pedig megszerezték a bajnoki címet is. Gratulálunk Balázs Zsolt edzőnek és a fiúknak!

U21-es csapatunk szintén a Móvárral játszott és 7:0-ra kiütötte ellenfelét. Még egy meccs van hátra, szombaton a Veszprém otthonában.